2777
2789

والا طبق چیزای که تو نی نی سایت میگن

گناهکارن حیا ندارن و اوو

ولی 

از سالها قبل همیشه میگن اخر الزمانه 🤣

بنظر من اخرالزمان حالا حالا ها نمیاد

۰۹۶۴۰۰ سامانه تلفنی سوالات شرعی و دینی

_تعلیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترن و اینا از بین میرن . فقط عده کمی باقی میماند که بهشون میگن منتظر واقعی همون 313تا یار که اقا امام زمان نیاز دارند. حضرت محمد ص گفتند در اخرالزمان نگه داشتن ایمان مثل اتیش کف دست میماند.عده کمی میتونن اون رو حفظ کنند و نگه دارند و همونا لایق دیدار اقا امام زمان هستند🥺

رویت است حضرت محمد گفته مردم اخر زمان بهترین مردمانند ، انها ما رو ندید ما رو دوست دارن پس با مردم زمات من فرق دارن در حالی که مردم زمان میامبر ،پیامبرو اهل بیتش رو دیدن از نزدیک خوبی ها حضرت رو دیدن ولی مردم اخرلزمان با شنیده ها دوست دار اهل بیت هستن 

مردم الان خیلی آگاه‌تر شدن

گناه و کثیف‌کاریای الان از گذشته هم بوده، چیز جدیدی نیست که بگیم مردم یهو به فنا رفتن و بد شدن 

منتها آگاهی جمعی داره اتفاق می‌افته، سطح فکری داره میره بالاتر... اینطور که مثلا طرف شاید تن‌فروش باشه اما میدونه اسرائیل دشمن انسانیته

طرف خودش آمریکاییه اما میگه من طرف ایرانو میگیرم

یه چنین چیزایی

آگاهی مردم میره بالا و خیلی چیزا مشخص میشه

اوضاع به شدت سخته چون انسان‌نماهای زیادی دنیا رو جهنم می‌کنن اما مردم این رو می‌فهمن و فریب نمیخورن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یعنی همه میمیرن فقط ۳۱۳ نفر میمونن مثل طوفان نوح؟

نه ۳۱۳ تا یار اولیه امام زمان هستن ، دشمنان امام که با اومدنش قصد کشتن حًضرت رو دارن و بر علیه حضرت صف می کشن می میمیرن ولی مردم عادی از سرتاسر جهان  وقتی عدالت حًضرت رو می بینن به حُضرت ایمان می ارن و و از دوستانداران  امام زمان می شن ، وقتی حًًضرت بیاد زندگی دوباره شروع می شه دنیایی بدون حضور  شیاطین  ، ۳۱۳ نفر که فقط یاران اولیه هستن همون هایی که حالا هم با امام در ارتباطن 

مطالعاتی که من داشتم 

انگار مردم تو آخرالزمان دو دسته میشن 

یه عده که از هیچ گناهی فروگذار نمی‌کنن و به تعبیر روایت از هم توی گناه‌کردن سبقت میگیرن 

یه عده که اتفاقا با این شرایط سخت و تحت فشار بودن پای دین و اعتقادشون می‌مونن و به تعبیر قرآن کانهم بنیان مرصوص....مثل صخره و سنگ تو حفظ دینشون محکم و قاطع هستن.....

اینا هستن که ظهور رو رقم میزنن.....

کما اینکه الان داریم میبینیم 

به عنوان یک فرد مذهبی، واقعا تو این جامعه اذیتم 

انگار یجورایی تو خفقانم 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم.....