وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی بدحال بود عمل کرد؟؟؟ دختر من الان بدحال نیست آخه
خوب کاری کردی . برای منو ترسیدن نبردن عمل . الان لوزه ام اذیت میکنه سنگ لوزه دارم دهنم بو میگیره . ص ...
خب یعنیاگه خودت مادر بودی بچه ت مث من بود می بردی؟ پشیمون نشم؟
خیلی بچه اذیت میشه گلم خوب کردی دائم با یکم هوای سرد مریض میشه این بچه ما دیگه انقد مریض مونده بود که چرک های پشت گوشش باعث شد شنواییش کاهش پیدا کنه خوبه که شما زودتر وارد عمل شدی نگران نباش گلم اصلا عمل سختی هم نیست برای دختر شما هم گفت یک دستگاهی قرار میده در گوشش ؟ چون برای ما یک دستگاهی قرار داده بود که هوا جریان داشته باشه و چرک ها کم کم از بین برن