2777
2789
عنوان

دخترمو بردم عمل🥲

971 بازدید | 42 پست

کلاس اول اینقددددد اذیت شد و یه سره مریض و انتی بیوتیک های سنگین ولی مقاومت می کردم نبرش عمل لوزه

دیگع دیدم تابستونه و دکترش میگه لازمه و هرروز انتی هیستامین میخورد گغتم ببرمش مهر ماه اذیت نشه

خیلی پشیمونم الان منتظریم صدا کنن بره اتاق عمل نکنه اینقدم واجب نبوده؟ حالش خوبه کهه🥲 اذیت نشه بیخودی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله به سلامتی این عمل تموم شه براش صلوات فرستادم

من خودم عمل لوزه کردم کامل یادم میاد هشت نه سالم بود

الانم خواهر زاده دارم لوزه داره هر روز مریضه کار خوبی کردی

من کم امپول دارو مصرف کردم سر همون ها بدنم ضعیف شد الان خواهر زادمم ضعیفه

کاره خوبی کردی پیر خاله منم عمل کرد

خیلی بدحال بود عمل کرد؟؟؟ دختر من الان بدحال نیست آخه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

عمل لوزه خیلی سادس چیزی نیس منم ۷ سالگی عمل کردم لوزمو 

کارتونم درست بوده

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

انشاالله به سلامتی عمل میشه.

حتما عمل کنه.من پسر بزرگم رو نبردم عمل الان ۱۸ سالشه واقعا اذیت میشه.کاش همون ۷-۸سالگیش می‌بردم عمل می‌کرد.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خوب کاری کردی . برای منو ترسیدن نبردن عمل . الان لوزه ام اذیت میکنه سنگ لوزه دارم دهنم بو میگیره . ص ...

خب یعنی‌اگه خودت مادر بودی بچه ت مث من بود می بردی؟ پشیمون نشم؟

منم نوه خالم لوزه سوم رو برداشت 

خیلی بچه اذیت میشه گلم خوب کردی دائم با یکم هوای سرد مریض میشه این بچه ما دیگه انقد مریض مونده بود که چرک های پشت گوشش باعث شد شنواییش کاهش پیدا کنه خوبه که شما زودتر وارد عمل شدی نگران نباش گلم اصلا عمل سختی هم نیست برای دختر شما هم گفت یک دستگاهی قرار میده در گوشش ؟ چون برای ما یک دستگاهی قرار داده بود که هوا جریان داشته باشه و چرک ها کم کم از بین برن

خب یعنی‌اگه خودت مادر بودی بچه ت مث من بود می بردی؟ پشیمون نشم؟

اره . چون خودم الان ناراحتم عملم نکردن . صدام خیلی بده . انگار لقمه دهنمه . اینجوریه صدام . همشم عفونت میکنه و بو میگیره

کاش دلها در چهره ها بود ...