2777
2789

چند روزه بیرون روی داره امشب هم بیدار شد کلی کریه کرد دوبار اورد بالا 

دکتر هم دارو داد ولی چند روزه فایده نداره 

میترسم ببرم بیمارستان الکی موش ازمایشگاهی بشه بچه کوچیکه میترسم طاقت نیاره نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم از بیمارستان برای بچه😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم عزیزم باید سرم بزنه دکترشو عوض کن 

برادرزاده ام گرفت  با تب و تهوع همراه بود یکی دوروزه خوب شد 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

پاشو بچه رو ببر اینطوری که بیشتر زجر میکشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عزیزم ببر بیمارستان 

دکتر گفت بخاطر اینکه بیرون روی دارن یا بالا میارن آب بدنشون کم میشه و از حد تعادل میاد پایین 

براشون سرم یا آمپول میزنن خیلی تاثیر داره 

غذایی اصلا چیز سنگینی بهش نده مخصوصا گوشت و مرغ و سوپ و اینا هیچی 

فقط نهایت سیب درختی رنده کن یکم بهش بده یا موز خیلی کوچولو تیکه کن بده 

هرچی کمتر بخورن معده کمتر اذیت میشه 

شربت پدی لاکت هم خیلی خوبه داروخانه بپرس ببین برای این سن اوکی هست و چقدر باید بهش بدی 

بیرون روی رو کنترل میکنه

ایشالله کوچولو زودتر حالش خوب بشه❤️

نه عزیزم

انشالله زودتر خوب بشه

حتما ببرش سرم بزنن اب بدنش کم نشه گناه داره طفل معصوم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا