2777
2789

مگه کسی تفنگ به زور گذاشته رو کلتون که ازدواج کنید یا خونه پدرتون بهتون بد میگذره یا عشق و عاشقی کورتون کرده که بدون منطق و با هر آدمی حاظرید ازدواج کنید 

یکی تاپیک میزنه شوهر گتکم زده وسایل هام رو شکونده و گفت ما...ج....اگه نری طلاق بگیری و اون یکی گفته خواستم برم خونه پدرم وسایل هام رو جمع کردم تو راه بودم شوهرم پیام داده کجایی گفتم تو راهم اونم گفته با اجازه کی غلط کردی طلاقت میدم 

اون یکی شوهرش به پدرش گفته از خانمش شکایت کنه و طلاعاش رو ازش بگیره و بعد شوهره بهش گفته خواستم امتحانت کنم و مادرشوهرش گفته بده من بدارم بانک برات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که خیلی منم منم میکنن شوهرشون از همه بدتره😂😂

حالا خودتم میبینیم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

فقط سه نکته ای میگم سخت بگیرین 1 آسیب میبینین در ارتباط ها آزاد مخفی  ورود نکنین بهش و  ازدواج تونم فقط در سند ازدواج تون دو شرط حق طلاق و هرگونه ازدواج ثابت وموقت نداشته باشن  3 موقعیت عالی ندیدین بچه دارنشین مشکلی نیست ،بعد از هر ده تا  ازدواج فقط به این صورت هشت تا موفق میشه فقط با رعایت این سه مورد

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

جای اونا نیستی گلم مگه میدونستن اینجوری میشه

خدا عقل رو گذاشته واسه همچین چیزی می‌تونستن تو نامردی گول دوتا حرف عاشقانه رو نخورن و راجب همسر ایندشون تحقیق و تفکر بیشتری کنن

هزارو یک دلیل برای ازدواج کردن درست یا اشتباه وجود داره 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

کسایی که خیلی منم منم میکنن شوهرشون از همه بدتره😂😂حالا خودتم میبینیم

من فعلا هیچ کدوم از خواستگارام رو در حد خودم نمیدونم و عشق و عاشقی مستم نمیکنه که گول بخورم