2777
2789
عنوان

کم عقلی امشب ما

365 بازدید | 28 پست

خیلی کم عقلی کردیم امشب بعد مدت ها یه رگال خاستم بخرم خیر سرم فکر نمیکردم از راه پله بالا نره😂😐طولش زیاد نبود خدایی همش دو متر ولی هرکار کردیم نشد شوهرم گفت بریم از کوچه پشتی با طناب ببندیمش بکشیم بیاد بالا از بالا ببریم تو اتاق اینکارو مثل دیوونه ها کردیم🫥 و کشیدیم بالا هرکی رد میشد نگا میکرد🤣🤣🤣بگذریم اوردیمش بالا پشت بوم با ذوق داره میره پایین ک بازم از بالا گیر کرد هرکار کردیم نشد بره بالا🤣🤣خلاصه مجبور شدیم بزاریمش بالا تا فردا برش بدیم از وسط دوباره جوشش بدیم🫥🫥🫥🫥🫥🫥از صبح دارم ب کم عقلی خودمون میخندم بخدااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا خیرتون بده چقد خندیدم مرسی🤣

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اسی قدر شوهرتون بدون خیلی آقاست اگه شوهر من بود همون موقع که رگال از راه پله بالا نمیرفت تو سرم خوردش میکرد😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اسی قدر شوهرتون بدون خیلی آقاست اگه شوهر من بود همون موقع که رگال از راه پله بالا نمیرفت تو سرم خورد ...

شوهر منم مثل شوهر توإ

ولی تو سرم نه انقد لگد میزد همونجا خورد شه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂