2777
2789

@niniyar‍ 

دوتا تاپیک آخرم که دوسه هفته پیش زدم حذف شده ؟ علتش چی بوده چون قفل هم بوده پس بحثی هم نشده که بخوان گزارش بزنن 

شما خودت حذف کردی خب علتش چی بوده ؟!!!

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

احتمالا کسایی الکی گزارش زدن براش

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar‍اگر میشه علتشو بگید برام جای سوال هست چرا بعد دوهفته دوتا تاپیک بی علت حذف شده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره دیدم حدف شده فکردم خودت لینک دادی حذف کنن

نه من لینک ندادم 

یکی دیروز یکی هم امروز حذف شده بدون دلیل 

احتمالا کسایی الکی گزارش زدن براش

اخه بعد دوهفته کی گزارش زده چون قفل بوده تاپیک ها پس بحثی هم نشده 

اخه بعد دوهفته کی گزارش زده چون قفل بوده تاپیک ها پس بحثی هم نشده

اوپرا بنده خدارو دیدی الان تاپیکی نداره 

باهاش دشمنی کردن همشو گزارش زدن 

احتمالا از رو حسادت و دشمنی باهات زدن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

کلا نی نی یار خوشش میاد تاپیک های منو بترکونه 

والا به خدا به قرآن من هیچ حاشیه ای ندارم هیچ جنجالی ندارم 

ولی تاپیک که میزنم امکان نداره چندنفر نیان اون تاپیک رو به دعوا نکشونن نی نی یار یکم انصاف داشته باش

سلام با گزارش حذف شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اوپرا بنده خدارو دیدی الان تاپیکی نداره باهاش دشمنی کردن همشو گزارش زدن احتمالا از رو حسادت و دشمنی ...

خدا شاهده با منم همین هستن هر تاپیکی بزنم میان به جنجال و دعوا میرسونن آخرم نی نی یارو تگ میکنن که اره کاربر ۰۰۱۰ فیک و جنجالی هست من چه جنجالی هست نی نی یارم میاد منو تعلیق میکنه

سلام با گزارش حذف شده

عزیزم اخه تاپیک ها قفل بوده بعد‌ دوهفته چرا گزارش زدن اخه 

خدا شاهده با منم همین هستن هر تاپیکی بزنم میان به جنجال و دعوا میرسونن آخرم نی نی یارو تگ میکنن که ا ...

خدایی خیلی کار زشتیه عقده پراکنی .خیلی بده از خوشحالی کسی متنفر باشن .دلشون سیاهه 

بدتر که نی نی یار بدون رسیدگی حذف میکنه 

این چه قانونیه 

کاش تاپیکا منم حذف میشد خود به خود☹

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀