2777
2789
عنوان

ازدواج با کوردا

222 بازدید | 45 پست

سلام سلام

حقیقتش با یکی اشنا شدم که کورده و خیلی هم عجله داره برا ازدواج ولی من شمالیم نمیدونم فرهنگا میخوره به هم یا نه و اینکه کلا چطوریاس اخلاق مردای کورد؟اگه کسی میدونه بگه لطفا❤️

کلا کوردا شمالی دوس دارن ما دوتا عروس شمالی داریم سومی هم در راه است

کورد کجان😂😍

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت مذهبی

تفاوت فرهنگی

اینارو در نظر بگیرین

و با خود شخص اشنا بشین به شعار های قومیتی اهمیت ندین مهم اینه خود اون شخص و خانوادش چ اخلاقی دارن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

والا من خیلی کرد دیدم با شمال ازدواج کرده

واییییییییی پروفایلتتتتتت😂😂😂😂😂😂

تفاوت مذهبیتفاوت فرهنگیاینارو در نظر بگیرینو با خود شخص اشنا بشین به شعار های قومیتی اهمیت ندین مهم ...

حقیقتش اخلاقی خوبه ولی مذهبی تفاوت داریم میخوام بدونم ممکنه اذیت کنن یا رو حرفشون میمونن؟

و اینکه کلا اخلاقیات چطوره چون رابطه لانگه میترسم دقیق نتونم بشناسمش

داییای من که خیلی خوش اخلاقن با خانوادشون بستگی داره دیگه هر جا خوب بد داره اما خب در مورد فرهنگا با ...

میشه با یه مقدارش کنار اومد ولی میترسم زیادی شه😂