2777
2789
عنوان

بارداری ماهِ آخر

132 بازدید | 15 پست

دوستان علائمِ تون چیه؟

من کِ بِ شدت سرِ دلم میسوزه...دنده هام و زیرِ دنده هام خیلی درد می کنه...روزی چند بار شکمم منقبض می شه...پهلو بِ پهلو شدن دیگه خیلی برام سخت شده و کلی چیزِ دیگه 🥲

مُهم نیست چِقَدر طول بکشه ؛ عِشقِ واقِعی هَمیشه اَرزِشِ اِنتِظار رو داره 🔗 ♾️ 🔗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه دلم میخواد حامله شم همه قربون صدقم برن چیههههه🥲😂در حالیکه نامزدم و بعد عروسی هم چون هردو دان ...

اگه دوست داری زود بیار...اشتباه نکن

شرایط خودش میاد راهش رو پیدا می کنه 

اگه دوست داری زود بیار...اشتباه نکنشرایط خودش میاد راهش رو پیدا می کنه

والا واقعاً نیست

ما هردو عاشق بچه ایم

امااا........

داریم درس می‌خونیم

از نظر شرایط مالی

🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اللهم عجل لولیک الفرج ✨🩷

اینجا به نظرت چند نفر ماه آخرند؟ مگه بپرسی علائمتون چی بوده که خب من یادم نمیاد.

اصلاً این ساعتِ شب بعیده کسی جوابم بده 😁

بیشتر برا دلِ خودم تاپیک زدم کِ چند وقت بعد بیام نگاش کنم یادِ این شبا بیفتم کِ چِ سخت داره میگذره ولی بالاخره میگذره 

باورت میشه دلم برای ماه آخر بارداری تنگ شده 😭😭😭۴۵ روزه زایمان کردم از ثانیه به ثانیه این روزا که ...

همه همین و میگن اتفاقاً

قدمِ نی نیت پر خیر و برکت باشه انشالله

اگه حوصله داشتی یکم از تجربه زایمانت بگو کِ استرسِ زایمان شب و روز برا من نزاشته 🥲

من پارسال این موقع باردار بودم پهلو ب پهلو شدن برام سخت بود و گرما یعنی از گرما گریه میکردم حس میکرد ...

اخ نگو گرما...منی کِ بِ آب یخ لب نمیزدم ؛ الان یخ شده عضوِ اصلی زندگیم تو هر چی بتونم یخ ميندازم...اصلاً جیگرم داره آتیش میگیره 

من هفته ۲۷ هستم و دارم روز شماری میکنم که هرچه سریعتر بگذره تا به ۳۶ برسم خیالم راحت بشه

ب سلامتی و دلِ خوش بیای انشالله...من الان دقیقا تو هفته ۳۶ ام و روز شماری می کنم وقتش بشه و بچه بیاد...روزای آخر خدایی خیلی کلافه کننده است 😔

همه همین و میگن اتفاقاًقدمِ نی نیت پر خیر و برکت باشه انشاللهاگه حوصله داشتی یکم از تجربه زایمانت بگ ...

ممنونم عزیزم 😍 انشاالله شما هم به سلامتی زایمان کنی .

من سزارین شدم . سزارین اختیاری .ولی راضی نبودم خیلی درد داشت بعداز تموم شدن بی حسی .و اون لحظه شکم رو ماساژ میدن و به اصطلاح ماساژ رحمی .

اگه به ماه آخر بارداری برمیگشتم سزارین انتخاب نمیکردم . ترجیه میدادم درد طبیعی رو بکشم و بعداز به دنیا اومدن بچه سرپا باشم .

والا واقعاً نیستما هردو عاشق بچه ایمامااا........داریم درس می‌خونیماز نظر شرایط مالی🥲🥲🥲🥲🥲🥲

پس الهی کِ هر چی براتون خیر و صلاحِ رقم بخوره

و بِ وقتش خدا بهتون نی نی سالم و صالح بده انشالله

اخ نگو گرما...منی کِ بِ آب یخ لب نمیزدم ؛ الان یخ شده عضوِ اصلی زندگیم تو هر چی بتونم یخ ميندازم...ا ...

آخ آخ میفهمم حالتو خدا کمکت کنه راحت بگذرونی روزای آخرو و زایمان راحتی داشته باشی ان شاالله