2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

4566 بازدید | 188 پست

من و همسرم رابطه خوبی با هم داریم ولی روابط اجتماعی آقای همسر خیلی بالاست....با همه علی الخصوص خانوماااا

این که کلی شاگرد خانم داره و با خانما راحت ارتباط برقرار میکنه مسئله من نیست ولی الان چند ماهه که ماشین نداره با همکار خانمش میره سر کار....و بر میگرده

اون خانم با شخصیته ولی از نظر حجاب وقید و بند مسائل از خانواده ما خیلی راحت تره......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چجوری اجازه میدی این اتفاق بیوفته ی موقع خدایی نکرده ی چیزی پیش میاد ک پشیمونی بار میاره، هرچیم ک دوطرف باشخصیت باشن ربطی نداره ک شیطون همه جا هست 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

همسرم با این خانم که متاهل هم هست رابطه کاملا دوستانه ای داره مثلا در حدی که با خواهرش صمیمیه با اون هم صمیمیه شوخی میکنه صحبت میکنه.......

برام کمی قابل تامل شده این موضوع

وای من نمی زارم

شوهرمم پیاده میره با تاکسی میره با هرچی میره با زن جماعت سوار نمیشه

قربون شوهرم بشم ک هرچی بهش آزادی میدم بازم نفس منه

برم بوس بوس بوس کنم تا بیدار شه

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد

شما چه خانم خوب و روشنفکری هستی ...من شوهرم خارجیه .ایرانم زندگی نمیکنم ولی اگه شوهرم هرروز با همکار خانومش بره سر کار و برگرده میزنم نصفش میکنم ....حالا یکی دوبار تو شرایط اورژانسی عیبی نداره ولی هرروز نه 😶

عزیزم چجوری اجازه میدی این اتفاق بیوفته ی موقع خدایی نکرده ی چیزی پیش میاد ک پشیمونی بار میاره، هرچی ...

من ناراحت شدم چند بار ولی همسرم تو اون لحظه ارومم میکنه و میگه تو جایگاهت فرق میکنه و.......

ولی دوباره همون رابطه همیشگی

همسرم با این خانم که متاهل هم هست رابطه کاملا دوستانه ای داره مثلا در حدی که با خواهرش صمیمیه با اون ...

خب تامل بر انگیزم هست و دعوا بر انگیزم هست تازه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
شما چه خانم خوب و روشنفکری هستی ...من شوهرم خارجیه .ایرانم زندگی نمیکنم ولی اگه شوهرم هرروز با همکار ...

من به همسرم اعتماد دارم ....

ولی دیگه این رابطه داره اذیتم میکنه

نمیتونم شوهرم رو حبسش کنم که

وای من نمی زارم شوهرمم پیاده میره با تاکسی میره با هرچی میره با زن جماعت سوار نمیشه قربون شوهرم بش ...

وا

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
من ناراحت شدم چند بار ولی همسرم تو اون لحظه ارومم میکنه و میگه تو جایگاهت فرق میکنه و....... ولی دو ...

باهاش لج نکن ولی قاطع بگو با این کارش مشکل داری و اگ واسه خودت همچین اتفاقی میوفتاد قبول میکرد عایا ؟؟؟؟

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍