2777
2789
عنوان

بچه ها ازسما جهانباز خبری شده آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 100 پست
یه دختر اصفهانی که تو معالی آباد شیراز گم شد چندسال پیش وانگار آب شده باشه رفته باشه تو زمین وهیچ خب ...

من میگم کاش برده باشند کشورا عربی لااقل

زجرش کناره از سمت افغانستان

ولی قطعا دزدیدنش ...این همه سال نیست

وای اگ صحتم داشته باشه چرا پخشش کردن اینطور ک باز سربنیستش میکنن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته پدرش که تو یکی از روستاهای افغانستانه به نام بدخشان که معلوم نیست حالا اونه یا نهبعدم فروختنش ب ...

خدا لعنتشون کنه

خب اگه واقعا راست باشه

چقدر آبکی خو میدادن به پدرش ودر ازاش پول میگرفتن

خیلی سناریوی مزخرف وپیش پا افتاده ای هست

من و بگو چقدر خوشحال شدم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

ای بابا ما بیخودی امیدوار شدیم😑😭چقدر خوشحال شدم بخداکاش واقعا راست باشهپیگیر نشدن نرفتن افغانستان؟

نه

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

اصلا بر فرض هم زنده است. اون دختر دیگه چیزی از زندگی مفهمه؟؟ 

سه سال از بهترین روژای عمرش رو افغانستان بوده دور از خانواده فروخته شده بوده معلوم نیست چند نفر ازار و اذیتش کردن

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

منم مثل شاهین صمد پور حس میکنم یه سری آدم هست که دارن سرکارش میذارن و میخوان ازش اخاذی کنن و آدمی که ...

خدا به خانواده اش رحم کنه و واقعا رد واثری که زنده اش چ مردا اش به این خانواده بدن تا تکلیفشون معلوم وذهن ماهم آروم

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

صمدپور ک پیجش بسته شده بود...باز شده؟؟؟ چرا من ندارم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
صمدپور ک پیجش بسته شده بود...باز شده؟؟؟ چرا من ندارم

پیج جدید زده

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
قبلنا هم گفتن ترکیه و ... هستش الکیه بازم سرکارشون گذاشتن یا هدف دیگه دارن

من دیگه دارم دیوانه میشم😬🤕فکرشو که میکنم

چ دردی میکشن این خانواده😑

یه دختر دیگه بود مستاجر افغانی زن و مرد دزدیده بودن برده بودنش کابلبعد هجده سال برگشت!!ولی چقدر زجر ...

😫

من دیگه دارم دیوانه میشم😬🤕فکرشو که میکنمچ دردی میکشن این خانواده😑

نمیدونم کسی مثل هست یا نه ولی نمیدونم چرا ب پدرش شک دارم خدا منو ببخشه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊