2777
2789
عنوان

دمنوش نعنا برا اسهال جطوره

86 بازدید | 14 پست

عرق نعنا یا قرص نه. فقط دمنوش‌

لطفا اگ مطلع هستین بگین. بر اساس حدس و گمان نه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عالیعالبته من چوب نعناع رو میجوشونم هم بچهام اسهال میشن میدم هم خودم میخورم واقعا مثل معجزه س

برگش چطوره؟ جواب میده؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

برای اسهال پونه خوبه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
برگش چطوره؟ جواب میده؟

حقیقتا برگ شو نشنیدم و درستم نکردم

اما خود نعناع یا چوب شو درست کردم 

خب اگر خود نعناع رو داری بجوشون اونم عالیع

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

برا اسهال فقط تخم مرغ آب‌پز با پونه بخور حله

تخم مرغ مسمومیت نمیاره تو اسهالی؟ آخه گوارش داغونه.... تخم مرغ هم زود فاسد میشه. برا بچه میپرسم

حقیقتا برگ شو نشنیدم و درستم نکردماما خود نعناع یا چوب شو درست کردم خب اگر خود نعناع رو داری بجوشون ...

خود نعنا همون برگش میشه دیگه؟

تخم مرغ مسمومیت نمیاره تو اسهالی؟ آخه گوارش داغونه.... تخم مرغ هم زود فاسد میشه. برا بچه میپرسم

نه عزیزم اگه بالای 3 ساله چیزی نمیشه بزار کامل سفت بشه بعد بهش پونه بزن اگه  پونه خونه دارین

پونه کلا اسهال رو بند میاره

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

نه عزیزم اگه بالای 3 ساله چیزی نمیشه بزار کامل سفت بشه بعد بهش پونه بزن اگه پونه خونه دارینپونه کلا ...

اره اتفاقا زیادم دارم. پونه همون مخملی هاس دیگه؟

اره اتفاقا زیادم دارم. پونه همون مخملی هاس دیگه؟

نه مثل نعنای خشک شده س 

اونی که میگی احتمالا چایی کوهی باشه

یه چیز دیگه م خوبه کته و ماست پرچرب هم جلوی اسهالشو میگیره خیالتم راحته که عوارض نداشته باشه

نه مثل نعنای خشک شده س اونی که میگی احتمالا چایی کوهی باشهیه چیز دیگه م خوبه کته و ماست پرچرب هم جلو ...

مرسی عزیزم💐💐

مرسی عزیزم💐💐

خواهش میکنم 

اتفاقا خودمم امروز دل پیچه داشتم قرص خوردم

اگر برای خودت بود قرص معرفی میکردم

اما بچه همون کته و ماست رو بده 

مراقب باش آب بدنش کم نشه 

انشاالله که خوب شه 

اگر احیانا تا صبح قطع نشد حتما ببرش دکتر