2777
2789

بچه ها صبح ها کی بیدار میشین 

صبحانه چی میخورین؟

مصرف قند روزانتون چقدره؟ 

چقدر غذایی و خوراکیاتون در طول روز سالم انتخاب میشن و میخورین؟ 

ورزش چی؟ 

برای روان و درونتون چیکار میکنین؟ 

من مدت طولانی هست که دیر میخوابم مدامممم نینی سایتم یا یوتیوب یا فیلم میبینم یا خوابم توی سوشال مدیا هم نیستم(مثل اینستا تلگرام واتساپ) 

برنامه خوابم خیلی بهم ریختست شما چیی

لایف استایلم مزخررررف😔

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور دارین این هفته؟

بهشم فک می کنم می ترسم

از جنگ به این ور هیچی نخوندم. 

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

عزیزمم کاش میگفتیی

آیدی یکی از برنامه هایی که داخلش فعالی بهم بده تا هم با ویس بگم و هم از برنامه هایی که برای روتینم استفاده میکنم و چیزای دیگه برات بفرستم

خدا رو چه دیدی؟! شاید شد..✨️🤍