2777
2789

یدونه ماست شده صد تومن یه پنیر شده صد تومن من یه سفر یک روزه رفتم مشهد. و اومدم اونم تو یک سوئیت معلومی درب و داغون گرفتم که دوش حمومش هم خراب بود  برای ناهار فلافل خوردم برای شام کباب ۱۲۰ تومنی و دو بار. رفتم حرم اومدم همین خرج لاکچری هم نکردم  ده تومن برام اب خورد در عرض یک روز رفتم کافه ساندویچ خریدم سوار اسنپ شدم و پول پله کردن آگهی هام رو دادم و یک مقدار لوازم آرایشی خریدم و یک مقدار خوراکی خریدم چهار پنج تومن تموم شد چرا انتظار دارن آدم با کسی حقوقش روزی سیصد. تومن هست زندگی کنه چرا دخترهای ما باید خودشون رو تو یک زنذگی داغون باید عمر و جوونی و زیبایی و ارزوهاشون رو حروم کنن نگو چرا توقع داری از همسر ایندت خودت چرا تلاش نمیکنی خودم تلاش نمی‌کردم که نمی‌تونستم روزی پنج تومن خرج کنم و ده تومن پول سفر بدم واقعا احساس میکنم با این هزینه ها ازدواج کردن با آدمی که ماهی ده یا بیست تومن درآمد داره ظلم در حق خودمونه

موافقم ، من ب عنوان دختری ک خودم رو پای خودم بهترین امکانات و برای خودم فراهم کردم عمرا با ادم بی پول نمیتونم زندگی کنم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم اونا هم بلخره تازه شروع کردن ، اوناهم تا یه جدی توان دارن الان پسر ۲۶، ۲۷ساله هز کجا باید درا ...

متوجه هستم اما بیست تومن برای خودشم کافی نیست چه برسه برای زندگی دو نفر در حد بخور نمیر 

موافقم ، من ب عنوان دختری ک خودم رو پای خودم بهترین امکانات و برای خودم فراهم کردم عمرا با ادم بی پو ...

واقعا نمیشه با کمترین امکانات هم با این حقوق ها نمیشه زندگی کرد 

من قبلا میخواستم روحیم عوض شه یکم حالم بهتر بشه میرفتم خرید

اما الان مثلا همین امشب رفتم خریدم داغون شد اعصابم و سردرد گرفتم از این قیمتا ازین گرونی

بنظرم اصلا پسرا نباید سمت ازدواج برن

مگر اینکه وضع مالیش عالی باشه

قبل از اینکه همسر عذاب بکشه

خودش چون بیشتر مسئول مالی اون زندگیه و هزینه میکنه دوبل عذاب میکشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

این وسط تقصیر پسر جوون چیه بنظرت مشکل از جوانایی ماعه یا تورم! الان همینه که هست دونفر باید تلاش کنن با هدف و برنامه جلو برن

زمان ما اینقدر هزینه ها و تورم بالا نبود دوتا بچه دارم دیروز رفتم برا مدرسه ی بچه کوچیکه عکس بگیرم با سی دی شد480!!! مغزم هنوز هضم نکرده 5تومن هم برا ثبت نام مدرسه اونم دولتی!!!! هزینه سرویس و فرم و بقیش موارد هم به کنار بچه هامو بفروشم؟ چکار کنیم؟ مجبوریم از خیلی موارد چشم پوشی کنیم با اینکه حقوق همسرم بد نیست بازم نمیرسیم اونی که باید از شرم بمیره عین خیالش نیست 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻