بدون بیهوشی که وقتی ببینی چیکار میکنند از ترس سکته میکنی
انقدر ترسناکه؟ من از اینام که خون سوزن ببینم غش میکنم ولی یک نفر دیدم همین مشگلو داشت ولی از بی حسی راضی بود منم مجبورم چون با بیهوشی نمیتونم شرایطشو ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چه کاریه وقتی میتونی بیهوش بشی؟ اصلا چیزیم متوجه نشی همینکه چهارتا ادم بالاسرت باشن با گان پزشکی ...
خب پدر مادر من اجازه نمیدن عمل کنم به بهونه تزریق انزیم و فیلر میخوام برم و خب این کاری که میگم اسمش تیپ پلاستیه بیشتر برای نوک بینیه و نقاهت و کبودی هم تقریبا نداره بعد عمل راحت تر میشه به کارات برسی زمانشم کمتره
پس اگر با بی حسی عمل کردین خبرشو بدین،از زایمان که کمتر برش میزنن پوستو پس درد نداره احتمالا مشگل هم ...
باشه یادم بنداز بگم من یادم میره سه هفته دیگه
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
سلام گلم خوبی نه🤧رفتم ابرومو ترمیم کاشت کردم گفت تا 6ماه نمیشه عمل بینی کنی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
سلام عزیزدلم خوبی؟، اها، پس احتمالا من زودتر انجام بدم🥲
پس تو انجام دادی خبر بده ابجی🫂🫂🫂
توخوبی ؟
من خوبم خداروشکر