2777
2789

یعنی ممکنه همنقدر خوب پیش بره؟؟؟ 

رفتم دکتر تغذیه برنامه غذایی گرفتم 

دقت کنید عزیزان ازین رژیما که چیزیو حذف میکنن و ... نه 

فقط میزان مجاز هر نون و میوه و انواع خورشتو گفته همین.

روزی یک ساعت هم پیاده روی دارم.

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

وزن فعلی و هدفمم نپرسید لطفا ❤️

فقط اینکه ۲۳ کیلو دیگه باید کم کنم .

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

من کاملااااا دارم رعایت میکنم دستورات دکترو ولی ممکنه همینقدر خوب پیش بره؟؟؟ مثلا هرهفته ۲ کیلو کم میشم؟ 

یا الان چون اولشه بدنم شوکه شده و روند کاهشش خوب بوده چون اولشه؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا میخوری

هیچچچی رو حذف نکردم . فقط دارم به اندازه و روحساب کتاب غذامیخورم . و بین وعده های اصلی بجز یدونه میان وعده دیگه چیزی نمیخورم ریزه خاری کامل حذف کردم 

و مرتب روزی ۳۰۰ تا کالری هم میسوزونم 

هیچچچی رو حذف نکردم . فقط دارم به اندازه و روحساب کتاب غذامیخورم . و بین وعده های اصلی بجز یدونه میا ...

اندازه برنج و نونت رو میگی بی زحمت

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

میشه بگی دقیقا چ جوری هست

مثلا گفته برنج ناهار ۱۲ قاشق  برنج شام هم ۱۲ قاشق 

ولی من کمتر از ۸ تا میریزم بین ۵ تا ۸ قاشق 

درمورد خورشت گفته مثلا قرمه و قیمه ۳ قاشق بریزم رو برنج با یه قطعه گوشت خورشتی 

مثلا قیمه بادمجونو میتونم دوتا برش بردارم یعنی یه بادمجون کانل با یه قاشق خورشت 

من رفتم دکتر رژیم ولی اصلااا بهم نساخت. ماه اول با وجودی که ۸٠درصد رعایت کردم نیم کیلو کم کردم. ماه دوم که ۱٠٠درصد رعایت کزدم دریغ از نیم گرم... اما اللن رژیم گرفتم اصولی با ورزش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اندازه برنج و نونت رو میگی بی زحمت

نون هم صبحانه ها میتونم بخورم 

سنگک دوکف دست با یه قاشق کره بادوم زمینی یا هرچیز چرب باشیرین ولی فقط یه قاشق 

نونم اگر لواش یا بربری باشه یه کف دست مجازه ففط سنگک دوتا نون پروتئین هم دوتا اسلایس

چیا میخوری

تازه میان وعده یه لیوان چیپس یا پفکه 😂

من رفتم دکتر رژیم ولی اصلااا بهم نساخت. ماه اول با وجودی که ۸٠درصد رعایت کردم نیم کیلو کم کردم. ماه ...

منم یکسال هرووووز رفتم باسگاه فقط عضله ساری شد بدنم خیلی خوش فرم و خوش هیکله بدون شکم پهلو باسینه ۸۰ و رون و باسن پر و دیپ هیپ برجسته .

سایزم ۵۲ بود شده بود ۴۸ طی یکسال ورزش هروزه بدون رژیم 

اما وزنم یه کیلو هم کم نشده بود دیگه هفته قبل رفتم دکتر تغذیه و شروع کردم .

من عدد وزن رو اعصابم میره اینجوری نیست که فقط سایز برام مهم باشه . وزنم و تراکم عضلاتمم بالاست