2777
2789
عنوان

اسنپیه بهم گف خوشگل خانوم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 88 پست
حالا هر دو ازدواج کردیم بچ داریم پوششمونم ساده است یجوری حرف میزد که مشخصه هسیار نیست قشنگ خانم متاه ...

این لاشیا که متاهل و بچه دار سرشون نمیشه

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
این لاشیا که متاهل و بچه دار سرشون نمیشه

ما به حساب خودمون گفتیم ماشین نبریم شب تو خیابون جا پارک واینا سخته اسنپم خطریه 

همون اژانس باز بهتره

الانا با همون اژانسم ک میریم تن تن تو پی وی ابجیم عکس و پلاک و مکان و هی گزارش میدم باورت میشه هف هش ماهه دیگ میترسیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً من بچه بودم راهنمایی میرفتم مدرسه ام میدون ۸۶بود بعد مدرسه پیرمردا رو باید میدیدی این بچه هار ...

من یادمه ده سالم اینا بود

تو کوچمون یه دختره بود خیلی خوشگل بود چشم رنگی بور

به پیرمرده هر روز اینو به بهونه توت دادن بهش میبرد تو پارکینگ خونش این دختره هم سنی نداشت شاید چهار سالش اینا بود

نمی‌دونم اون تو چیکار میکردن اما به پیرمرد همیشه حس بد داشتم حتی یادمه با اون بچگیم به پیرمرد گفتم چرا می‌بری تو پارکینگ بهش توت میدی همینجا بیار بهش بده

خدایی مامان من همه اینا رو بهمون گفته بود

اما بعضی دخترا بنده خدا ها نمیدونستن هیچی

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

ما به حساب خودمون گفتیم ماشین نبریم شب تو خیابون جا پارک واینا سخته اسنپم خطریه همون اژانس باز بهتره ...

واقعا ترس داره ادما خیلی خطرناک شدن 😞

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
من یادمه ده سالم اینا بودتو کوچمون یه دختره بود خیلی خوشگل بود چشم رنگی بوربه پیرمرده هر روز اینو به ...

طفلکی...‌

واقعااا باید یاد بچه ها داد نترسن شجاع باشن چیزی شد به مادراشون بگن 

اعصابم به هم ریخت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

طفلکی...‌واقعااا باید یاد بچه ها داد نترسن شجاع باشن چیزی شد به مادراشون بگن اعصابم به هم ریخت

الان دختره بزرگ شده اون پیرمرد هم هست 

اما من خیلی بدم میاد ازش 

خیلی هیزه

بد نگاه می‌کنه 

زل میزنه به بدن آدما 

من همیشه پوششم خوب بوده و سنگین بودم باهاش 

هر جا نشسته گفته دختر حاج فلانی(بابام) دختر خوبیه 

عوضی

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان دختره بزرگ شده اون پیرمرد هم هست اما من خیلی بدم میاد ازش خیلی هیزهبد نگاه می‌کنه زل میزنه به ب ...

دهن سرویس میگفتی ولی تو خوب نیستی روانی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من اصلا باهاش حرف نمی‌زنم نمی‌زارم از اعضای خانواده هم کسی باهاش حرف بزنه به روز بشه انقد دلم میخواد ...

حالا جناییش نکن ..نکشش😂

گاهی وقتا خیلی به کشتن انسان های متجاوز فکر میکنم 😅میگم بیچاره اونایی که پس بهشون تجاوز شده چی میکش ...

فکر نکن گلم اینا جنبه منفی داره

ولی خدا لعنتشون کنه کاش سرشون بیاد متجاوزا

نه بابا بادمجون بد افت ندارهایشالله ریشه اشون کنده شه واقعا

انشالله