2777
2789

بخدا ک شاکرم منو لایق مادرشدن دونسته ولی از بچگی عاشق نی نی دخترم بنظرتون این عشقی ک‌دارم ب پسرمم خواهم داشت؟؟؟ انتی احتمال پسر داده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه دومم تا هفت ماهگی میگفتن پسره هفت ماهگی گفتن دختره . امیدوارم نینیت دختر باشه و سالم

خودمم از اول حس کردم پسره میدونی انقد ک لباسای صورتی دیدم یجوری میاد برام😂ولی خب شاکر خدام هدیه اونه

دقیقا مثل شما بودم و اصن تو مجردیم چیز میز برا دختر ایندم میخریدم ان تی گفت پسره پسرم شد

و دنیای قبل پسرمو یادم نمیاد الانم میگم بعدا دختر بیارم اندازه این دوسش خواهم داشت😍😍😍عشق کن باهاش عزیزم انقدر شیرینه حد نداره

دقیقا مثل شما بودم و اصن تو مجردیم چیز میز برا دختر ایندم میخریدم ان تی گفت پسره پسرم شدو دنیای قبل ...

اره عاشق بچه هام میدونم ک دوسش دارم. ولی از الان استرس بچه دوم گرفتم نکنه دختر نشه😂یدونه بچه میخاستم🥲

خودمم از اول حس کردم پسره میدونی انقد ک لباسای صورتی دیدم یجوری میاد برام😂ولی خب شاکر خدام هدیه اون ...

عزیزم جفتشون یجور شیرینن . بزا پسرت بیاد از صدتا دختر برات عزیز تر میشه همیشه همینجوریه برا همه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من مثل تو بودم با این تفاوت ک ان تی گفت دختر انومالی گقت پسر انقد ناراحت شدم ک اگه اولش میگفتن اصلا ناراحت نمیشدم ولی فقط یه روز ناراحت بودم بعدش با جون و دل عاشق پسرم شدم الانم ۵سالشه کنارم خوابیده راستی خدا یه دختر هم بعدش بهم داده اون ۲سالشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
من مثل تو بودم با این تفاوت ک ان تی گفت دختر انومالی گقت پسر انقد ناراحت شدم ک اگه اولش میگفتن اصلا ...

همیشه میگم خدا خیلی محبت داره ب مادرایی ک هم دختر میده هم پسر قربون کرمش