2777
2789
عنوان

استرس

117 بازدید | 14 پست

من بعد قضایای اخیر به شدت استرس گرفتم که نکنه دوباره زبونم لال....بشه 

شما راهکاری دارید ازین افکار دربیام

حتی دیشب کابوسش هم دیدم آنقدر بد بود تا صبح تپش قلب داشتم

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

#استرس_ترس_در_شرایط_جنگ

سلام وقتتون بخیر

یه سوال داشتم از موقعی که جنگ  شروع شده من دچار استرس خیلی زیاد شدم عصر به بعد استرسم خیلی زیادترم میشه به طوری که گاهی برای خواب ،قرص خواب استفاده میکنیم

ممنون میشم راهنماییم کنید چطور بتونم استرسمو کنترل کنم این استرس و ترسم روی خانوادمم اثر خیلی منفی میزاره.

🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب‌آقای #مجدی

🌷بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم🌷

سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار

⬅️بهترین راهکار برای آرامش آن است که خدا بفرماید و ولی سفارش کند:

وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ

ﺳﺴﺘﻲ ﻧﻜﻨﻴﺪ ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻫﮕﻴﻦ نباشید  ﻛﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﺆﻣﻦ ﺑﺎﺷﻴﺪ ، ﺑﺮﺗﺮﻳﺪ.

⬅️خدا را باور کنیم.( هم اعتقاد ، هم اعتماد )

خدای متعال می‌فرماید:

«لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى وَإِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ»

یهودیان هرگز نمی‌توانند به شما آسیبِ سخت برسانند. فقط شما را اندکی می‌آزارند و اگر با شما بجنگند، شکست می‌خورند و فرار می‌کنند.

سوره مبارکه آل‌عمران، آیه۱۱۱

اما چند نکته:

⬅️معنای #حفظ‌آرامش این نیست که اصلاً ترس و نگرانی وجود نداشته باشد و کاملاً بیخیال باشیم و اصلاً آب در دلمان تکان نخورد.

←مقداری نگرانی،طبیعی و لازم است و باعث فعال‌تر شدن انسان می‌شود تا کارهایی برای بهبود اوضاع انجام بدهد.

←حفظ آرامش یعنی رفتارهای منفی ناشی از نگرانی و ترس انجام ندهیم.

👈 یعنی نگرانی را خیلی بزرگ نکنیم.

👈 یعنی نگرانی را به دیگران انتقال ندهیم.

👈یعنی کاری کنیم که از وضعیت فعلی بهترین استفاده را ببریم.

←اخبار را از منابع رسمی و معتبر دنبال کنید.

←اخبار را برای خودتان دسته‌بندی و تحلیل کنید.

✔️مدیریت زمان کسب خبر داشته باشید.

←فقط زمان مشخصی را به دنبال کردن اخبار اختصاص دهید و مدام دنبال خبر جدید نباشید.

✔️باتقویت فضای خانوادگی، دورهمی‌های خانوادگی و گفتگوهای ساده و البته تبیینی، اضطراب را کمتر کنید.

←با‌افراد آگاه ، متدین، متعهد و با انرژی‌ مثبت ، رفت و آمد کنید.

←مثبت‌اندیش باشید ، مثلاً اتفاقات مثبت روزانه را بنویسید و نسبت به داشته‌ها شکرگزار باشید تا ذهن به سمت جنبه‌های خوب زندگی هدایت شود.

←استفاده از گوشی و رسانه و شبکه‌های اجتماعی و... را محدود کنید و زمانی را برای استفاده معین کنید.

←خواب کافی و باکیفیت داشته باشید که برای بازیابی انرژی جسمی و روانی ضروری است.

✔️با پرداختن به معنویت و آرامش درونی ، آرامش را در خود و اطرافیان ایجاد کنید.( دعا بخوانید یا آیات امیدبخش را مرور کنید.)

✔️ایجاد ارتباط معنوی با خدای قادر متعال به شما این اطمینان را می‌دهد که نیرویی قوی همیشه شما را حمایت می‌کند.

←با بعد معنوی دادن به مشکلات ، بهتر با آنها کنار می‌آیید و شادکامی بیشتری را تجربه می‌کنید.

✔️اعتقاد به حمایت و یاری خدای متعال موجب می‌شود که ، امید بیشتری داشته باشید و کیفیت زندگی بهتری را تجربه کنید.

✔️فرمایشات امیدبخش رهبری‌عزیز را نسبت به شرایط امروز ، گوش کنید یا مطالعه بفرمایید.

❌از اخبار ناامیدکننده و شبکه‌های معاند،پرهیز کنید.

✔️به فعالیت‌های عادی زندگی ادامه دهید و تمرکز خود را فقط روی بحران نگذارید. با برنامه‌ریزی‌های متنوع ، زندگی را از حالت یکنواختی در بیاورید.( ورزش، مطالعه،فعالیت هنری ، برنامه معنوی و...)

✔️با ایجاد امید و باور به عبور از بحران و

با صحبت در مورد آینده و گذر از روزهای سخت، امید را در خانواده زنده نگه دارید.

⬅️جبهه حق همیشه نیروهای جهادی مؤمن می‌خواهد.

←نیروهای معتقد به آزادگی و جهاد و شهادت.

←امروز یکی از مهم‌ترین رسالت‌های شما؛ تربیت سرباز و سردار برای فردای جبهه حق است.↓

←ارزش خودتان و این رسالت مهم را درک کنید.

←خودتان را باور کنیدکه مهم هستید.

←با اتکای به خدا، آرام باشید،

←در این ایام سعی کنید ،خانواده ، اطرافیان یا فرزندانی اگر دارید  را آرام و باورمند به آرمان‌ها، ارزش‌ها، جهاد، شهادت، نوعدوستی، آزادگی، ولایتمداری و وطن دوستی پرورش دهید.

🌿ان شاءالله همه‌ی ما توفیق حضورفعال در جبهه‌ی حق را داشته باشیم و عاقبت‌بخیر بشویم.

✔️در صورت نیاز ، با مشاورین‌امین کانال، به صورت تلفنی ارتباط برقرار کنید.

🌷ان‌شاءالله موفق باشید.

💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠

@hamsaranekhoob

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دچار پانیک شدم

و تپش قلب دارم

و ضربانم رفته بالا

رفتم دکتر 

و دارم ارامبخش میخورم

اخه شب اول دقیقا سر کوچه مارو زدن

موج انفجار تمام شیشه های مارو لرزوند

و من دچار شک‌شدیدی شدم

من دچار پانیک شدمو تپش قلب دارمو ضربانم رفته بالارفتم دکتر و دارم ارامبخش میخورماخه شب اول دقیقا سر ...

تاثیر داره واقعا من فلوکستین میخورم

دکتر به من سیتالوپرام داد با پرانولفعلا دارم میخورم ولی شبها هنوز حمله عصبی بهم دست میده

پرانول من هم میخورم 

خدا بهمون رحم کنه همش دلم آشوبه استرس دارم 

واقعا امیدوارم ویگه اتفاقی نیفته۱۰۰ تا صلوات برا تموم شدنش فرستادم💔توکل ب خدا عزیزم سعی کن بهش فک ن ...

من چله ۱۰۰ توحید برداشتم هدیه به امام حسین کردم فکر نمی‌کردم آنقدر از آینده بچه هام و مردنم باریک😭