خدایا نمیدونم چی بگم بهش الان بهش پیام دادم ولی جوابش این بود.سلام بابا جون تردید وجود ندارد پدر خوبی برای شما نیستم جون خیلی در حق شما کوتاهی کردم خودم را مستحق توهین تحقیر ازطرف همه شما میدانم. چی جواب بدم بهش به غلط کردن افتادم
من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
بهش بگو چقد دوسش داری و بهترین بابای دنیاست بگو قدر تک تک کارایی که واست کرده میدونی بگو اگه بازم دنیا بیای و بهت حق انتخاب بدن بازم اونو به عنوان بابا انتخاب میکنی بگو اگه دلخوری ازت داره بنویسه به پای بچگیت و فراموش کنه
بهش بگو چقد دوسش داری و بهترین بابای دنیاست بگو قدر تک تک کارایی که واست کرده میدونی بگو اگه بازم دن ...
سلام بابا من واقعا نمیدونم چی بگم فقط همین قدر بگم از روزی که این اتفاق افتاد روزی چند بار از خدا ارزوی مرگ میکنم ای کاش این اتفاق نمیفتاد من شرمنده تر از قبل نمیشدم میدونم فرزند ناخلفی بودم چ در دوران مجردی چه الان همیشه ازارتون دادم از اینکه نتونستم گوشه ای از کارتون بگیرم کمک حالتون باشم همیشه رو سیاهم هیچ کسو به اندازه شما دوست ندارم
این خوبه؟
من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم