2777
2789

نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی چند نفر رو دیدم پروفایل نی نی سایتشون کارتونی شده

چطوری کردید؟

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایت واسه اونایی ک پروف نداشتن پیش فرض انتخاب کرده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خودش شده عزیزم

ممنون عزیزم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

خود نی نی سایت انجام داده

ممنون عزیزم

نی نی سایت واسه اونایی ک پروف نداشتن پیش فرض انتخاب کرده

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

از ظهر تو نی نی سایت یکی درمیون تاپیکا شده پروفایل انقد موضوع مهمیه یعنی

😐😐😐😐

قبلا اونایی که پروفایل نداشتن یادته یه خانم شبح مانند بود؟الان اون خانمه با یه سری عکسای کارتونی و ر ...

مرسی عزیزدلم