2777
2789
عنوان

شده اتفاقی بیفته ولی جرعت گفتنش نداشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 37 پست
میگم که جرعت نمیکنم به کسی بگم

اینجا که کسی نمیشناستت

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

بله😞

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه آقایی که زن و بچه داشت برام کادو خرید و یه پیشنهاد بد داد ،چون آشنا بود به کسی نگفتم

هعب 🥲

همدردیم‌ 🥲

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

من ۳ روز اتفاق افتاد هنوز جرعت نمیکنم به کسی بگم

خیلی بده ادم یه چی تودلش باشه ونتونه به کسی بگه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
جرعتشو ندارم به کسی بگم🥲

ببین اینجا مگه کسی 

کسی رو میشناسه؟🙂

بیا با یکی درموردش صحبت کن شاید اصلا در اون حدی که تو تصوراتته وحشتناک نباشه

شاید اصلا با صحبت کردن بتونی درکش کنی و کم کم برات کمرنگ بشه 

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

برا همه پیش میاد که یه رازی داشته باشن ،خودت و سرزنش نکن

🥲فکرش. دیوونم میکنه

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

خیلی بده ادم یه چی تودلش باشه ونتونه به کسی بگه

خیلیی🥲🥲❤️‍🩹

ببین اینجا مگه کسی کسی رو میشناسه؟🙂بیا با یکی درموردش صحبت کن شاید اصلا در اون حدی که تو تصوراتته و ...

نه ولی از قضاوت شدن میترسم 

آبجیم که خیلی باهاش صمیمیم جرعت نمیکنم بهش بگم🥲 میترسم