2777
2789

پدر من دوساله گرفتار شده با ی ادم کلاه..بردار کلی از پدرم کلاهبرداری کردع و کلیم جعل حالا پدرم خیلی کارس سخت شده داستانش خیلی طولانیه فقط میخام بدونم تجربه ایی داشتین؟

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

اره آخرم بابام ول کرد همه چیو چون افتاده بود با یسری کلا هبردار زرنگ زبون باز

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آخرم بابام ول کرد همه چیو چون افتاده بود با یسری کلا هبردار زرنگ زبون باز

اخه پدر منو محکوم کرد دیگم نمیشه ول کنه باید دفاع کنه😔😔

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
آره هر کی بیشتر پول بهشون بده طرف اونن

دقیقا واسه همینه پدرم گرفتار شده لعنت ب هرچی ادم حرومزادس

حرف زدن با کسیکه گیر افتاده بدرتون نمیخوره به نظرم با یه وکیل صحبت کنی خیلی بهتره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من تجربه داشتم ولی داستانم فرق میکرد

من توو ماشین نشسته بودم یه موتوری با سرعت زیاد اومد از کنار ماشینم رد شد خورد به آینه دوتاییشون پرت شدن

بعد دوستم و داداشش توو ماشین من بودن اونا پیاده شدن با اون دوتا پسرا دعوا کردن

صاحب موتور رفت از من شکایت کرد

خیلی دوران ببخشید ببخشید عنی بود شکر خدا تموم شد

حرف زدن با کسیکه گیر افتاده بدرتون نمیخوره به نظرم با یه وکیل صحبت کنی خیلی بهتره

دوتا وکیل گرفت پدرم اون مرتیکه ب هردوتاش پول داد کشوند طرف خودش😔😔😔متاسفاته شهر ما وکیل خوب و کاربلد نداره

من تجربه داشتم ولی داستانم فرق میکردمن توو ماشین نشسته بودم یه موتوری با سرعت زیاد اومد از کنار ماشی ...

خیلی زندگی ماهم بهم ریخته خیلی میترسم ک اخرش چی میخاد بشه 

خیلی زندگی ماهم بهم ریخته خیلی میترسم ک اخرش چی میخاد بشه

اصن پای آدم به کلانتری و دادگاه باز میشه حال گهی به آدم دست میده اونم بی‌گناه هیچ‌کاره

یعنی من از دستِ دوستمو(دختره) داداشش که پیاده شدن دعوا کردن از استرس این دوران ۱ماه خونریزی داشتم

اصن پای آدم به کلانتری و دادگاه باز میشه حال گهی به آدم دست میده اونم بی‌گناه هیچ‌کارهیعنی من از دست ...

دقیقا ی فضای پر از استرس ینی ادم دلش میخاد بمیره ولی ادامه نده من ک اینجوری شدم

اخه پدر منو محکوم کرد دیگم نمیشه ول کنه باید دفاع کنه😔😔

سلام 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

روزی که میخوای بخونی روز یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه باشه تا عصر ( به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر ) که اون روز نباید به روز نحس افتاده باشه { روز های نحس رو در تاپیک : ختومات مجرب برای خانه دار شدن و تاپیک چله های بخت گشا گفتم 

سوره ی انشراح هم گشایشه ( یه بار ؛ یا سرچ کن ببین چه تعداد داره