2777
2789

شوهر من زمان مجردی خیییلی هوای مادرشو داشت از دکتر بگیر تا طلا و هدیه و کیک مناسبتها و لوازم خونکی و خوراکی و میوه همه چی براش میگرفت تا اینکه میخواستیم عقد کنیم مادرشوهرم مخالفت کردو نیومد خییلی خیییلی الکی بابت اینکه من قبلا عقد بودم و جداشدم هیچ کدوم مراسمای مارو نیومد و بماند که جقدر جلوی فامیل زشت شدیم حالا هربار میان بهمون میگن که مادرشوهرم از سر دلتنکی نشسته کریه میکنه و فلان و بسان شوهرمم کینه شتری گرفته میگه حتی بمیره پامم نمیزارم و اصلا براش معم نیست با اینکه هیج ربطی بمن نداره دلم برای مادره میسوزه که دلتنگ بچشه اما خودش مقصر بود بنظرتون حق با کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایدحرف مادرهمسرتم شنیدازنظرشمادلیلش الکیه ازنظرایشون دلیلش موجه بوده که سرعقدومراسمات پسرش نیومده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مادر اگه دلش تنگ بود جعبه شیرینی و کادو میگرفت پا میشد میامد خونتون دلجویی

جالب اینه توی مراسما وقتی مارو میبینه اصلا جلو نمیاد حتی پسرش‌و میبینه نمیاد فقط میشینه گریه میکنه و نفرین من میکنه 

فقط بخاطر اینکه من مطلقه بودم

همسرت مجردبوده منظورم ازدواج اولش بود؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه همسرمم ازدواج دومشه

تعجب کردم اول فکرکردم همسرتون مجردبوده  براهمین ناراحت شده  الان نمیدونم چرا

نمیدونمواقاا

یه حرفیودوستانه بهت میزنم شایدناراحت بشی  اماشماهم مثل خواهرم

وقتی مادروپسری اینقدررابطشون خوب بوده الان ازهم بریدن مادره گریه میکنه وپسربی اعتنایی    پسرفقط عصبیه سعی کن شماهیچوقت اتش بیارمعرکه نشی تشویقش کن اشتی کنه  حالا دگه خودش میدونه کی اشتی کنه  شمارومقصرندونه چون این پسرالانم تحت فشاره  شایدبه روی خودش نیاره ممکنه باهمسرش تندی یاسردی کنه  به بهونه های دگه 

فردانگه شمانذاشتی تومنوازمادرم دورکردی