2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال 👶🏻💙پسرم 13روزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قندش میوفته بابا

والا دوستم با من بود شب که بچش میخوابید تا صبح بیدارش نمیکرد پسر منو از بس بیدارش کردم اصلا عصبی شده بود اینقدر گریه میکرد گناه داشت هیچوقت خودمو نمیبخشم😓همیشه بهش فکر میکنم میگم ظلم کردم بهش خوابش میومد میبینی چقد بده آدمو تو خواب بیدار کنن من هر دوساعت بیدارش میکردم

والا دوستم با من بود شب که بچش میخوابید تا صبح بیدارش نمیکرد پسر منو از بس بیدارش کردم اصلا عصبی شده ...

مامان خوبی بودی پس

من بچم گریه که میکرد خودمم گریه میکردم تا پاشم

خیلی تنبل بودم

خیلی خام بودم

خدایا شکرت مرت واسه همه اون روزا😅😍💗

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

توی رشد بچه خواب اولویت داره به شیر اون زیر ده روزه که بخاطر افت قند میگن بچه رو دو ساعت دو ساعت بیدار کن شیر بده دیگه الان نیاز نیست اگر خوابه یعنی شیرت چربه نگهش میداره بیدارش نکن ولی دیگه نذار بیشتر از سه چهار ساعت هم از تایم شیر خوردنش بگذره البته خودش دیگه بیشتر از این نمی‌خوابه گرسنه میشه بیدار میشه اگر نشد بیدارش کن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

واااااای نه نه نه پسرم ۱۱ سالشه من بیدارش میکردم گناه داشت هم خودش هم من اذیت میشدیم الان میگم گناه ...

نه عزیزم تو بهترین کارو میکردی چون اگه شیر شب نخوره ممکنه خیلی اتفاقات بد بیفتع

سردخترم هردوساعت یکبار بیدارش میکردم بعد با مصیبت میخوابید؛ دکترش گفت باید اوایل تو شبانه روز ۱۰ تا ۱۲ بار پوشکش رو پرکنه😖. ولی سر پسرم بیدارش نکردم. هردو وزنشون نرمال و رشد طبیعی داشتن.حالا نتیجه  گیری اخلاقی هردو بعد یکسالگی دیگه شبها هریک ساعت بیدار میشدن و دیونه میشدم تا صبح🙁😂

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

میگن قندش میوفته باید شیر بدی شباهر دوسه ساعت نمیدونم

بعضیام میگن بیدارنکنی بهتره عادت کنه شبا بیدارنمیشه 

من خودم توی خواب شیر میدادم چون کم وزن  بود وزدیشم بالا بود

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه بابا قندش میفته چیه.من پسرم دوماهشه.هروقت گشنش میشه بیدار میشه.من بیدارش نمیکنم.خواب شبانه هم خیلی مهمه..بچه اولم را بیدار میکردم خیلی اذیت میشد.گریه میکرد.اینا بیدارش نمیکنم تاخودش بیدار بشه.وقتی سیر باشه که قندش نمیفته.طولانی گرسنه بمونه قندش میفته.

مامان خوبی بودی پسمن بچم گریه که میکرد خودمم گریه میکردم تا پاشمخیلی تنبل بودمخیلی خام بودمخدایا شکر ...

آره خیلی بهش رسیدم با اینکه ۲۰ سالم بود هنوزم که هنوزه خیلی بهش میرسم ظاهرش نه چون شیطونه همش لباساشو خاک خولی میکنه ولی برا درس و خورد و خوراک و نیازهاش خیلی اهمیت میدم الان یازده سالشه خودش میگه تو بهترین مامانی بقیه مامانا اینکارا رو برا بچه هاشون نمیکنن..ولی هنوز برا اونکه بیدارش میکردم و برا اینکه دعواش میکردم کبابم....اخه فوق العاده شیطون بود الهی بمیرم حتی میزدمش...ولی بخدا همه اطرافیان میگفتن چطور با این کاراش سر میکنی

آره خیلی بهش رسیدم با اینکه ۲۰ سالم بود هنوزم که هنوزه خیلی بهش میرسم ظاهرش نه چون شیطونه همش لباساش ...

زنده باشید الهی و خدا برا هم نگهتون داره

همین یه دونه رو دارید

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]