2777
2789

از ما بهترون گذاشتن😑😂😂

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح همینهصبح فکر کردم چند تا خواهر چند قلو توی تاپیک دارن دعوا میکننصبحتان تاپیک دعوا دیدم پروفای ...

واااای دهنت🤣🤣

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

ب نظر من اینو گذاشتن که مجبور بشین پروفایل بذارین من گل گلی گذاشتم که اونا برام انتخاب نکرده باشن 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

هر کی پروف نداشته گداشته سایت براش اکثرا......

میتونید پروف بزارید اون آواتار حذف بشه

چگونگی گذاشتن عکس پروفایل : برید داخل نی نی سایت من و بالای صفحه سمت راست بزنید روی اون دایره و بعد بزنید روی علامت بعلاوه و مستقیم وارد گالری گوشیتون که شد یک عکس یا چندین عکس مجاز انتخاب کنید و بزارید بمونه تا تاییدش کنن و ثبت بشه...‌ وقتی ثبت شد عکس ها هر سری  روی هر عکسی کلیک کنید همون عکس کاربریتون میشه...‌ فقط عکس خارج از عرف نباشه چون ممکنه تعلیق هم بشید و یا ممکنه عکس حذف بشه از قسمت عکس های پروفایل.... یه عکسی اگه مورد نداره و حذف میشه دوباره قرارش بدید تا تایید بشه

@__mahyar

جدی🤣🤧

بله👌😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
واااای دهنت🤣🤣

فکر کن صبح باز کردم سایت رو رفتم داخل تاپیک

چند قولو ها داشتن گیس و گیس کشی میکردن

نمیدونستم جدا کنم یا بخندم یا چی

اصلا یه وضی 😂😂😂😂

تازه صبح همه یه شکل بودن 

چند ساعت بعد تغییر کردن😂