2777
2789
عنوان

با یکی تو رابطم

189 بازدید | 12 پست

بچه ها از ۱۴ سالگی باهمیم بعد سر یه چیزی بحثمون افتاد ماه پیش من پشت تلفن گفتم دیگه نمیخام باهات حرف بزنم برو اونم کف من قط نمیکنم خودت قط کن منم گفتم باشه کاری نداری گف من کار دارم تو میخای بری گفتم باشه خدافز زدم قط کردم تا همین الان یک ماهی میشه ما باهم حرف نزدیم خیلی دلم براش تنگ شده بنظرتون من زنگ بزنم بهش بعد این همه وقت به ۲۰ روزی میشه

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چندسالته؟ تا اول ببینم چندوقته باهمین

۱۹ سالمه از دقیق از مهر سال ۹۸ باهمیم اینم بگم مجازی آشنا شدیم ولی همو دیدیم چندین بار رابطمون خیلی صمیمیه تصویری هر روز حرف میزنیم تلفنی حرف میزنیم ولی همین بحثه لعنتی..

نه دیگه دوست داشته باشه بازم باید زنگمیزد و پیگیر میبوداین قضیه همونه که میگه تصمیم گرفتم زنگ نزنم د ...

ینی چی آخه اینقد راحت بیخیال این چن سال شده؟

۱۹ سالمه از دقیق از مهر سال ۹۸ باهمیم اینم بگم مجازی آشنا شدیم ولی همو دیدیم چندین بار رابطمون خیلی ...

پنج ساله باهمین فکرنکنم به این زودی بره 

احتمالا اونم منتظره تو بری سمتش 

ولی هیچوقت نزار قهرتون بیشتر از یه روز طول بکشه و سردی پیش بیاد و عادی بشه 

مثلا همون سرد هم جواب بدی خوبه فقط قطع کامل نباید باشی هیچوقت