2777
2789
عنوان

مردی که شش سال باهاش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 86 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی برات ارزش نداشته چرا تو براش ارزش قائل شی

اره ولی خیلی دلم شکسته .اولین عشق و اولسن مرد زندگیم بود...

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

چقدر بوده سطح دوستیتون اگه چتو اینا کمتر احتمالشه برگرده

تقریبا در حد زنو وشوهر بهم نزدیک بودیم

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

بخوره تو سرش برگشتنش

اون که اره ولی دلم میخاد یه روز پشیمون بشه

من یکماه با یکی رفتم تو رابطه هیچیمون بهم نمیخوره اولین تجربمه اصلا راضی نیست دلم ولی خیلی حس میکنم تنها بودم خاک تو سرم اومدم وارد رابطه شدم الان عین سگ پشیمونم ذهنم خیلی درگیرشه

نه پشیمون میشی پسری که این همه مدت بی خبرمونده یعنی دوست نداره

دارم دیوونه میشم خیلی دلم براش تنگ شده منم خیلی بد حرف زدم باهاش پشت تلفن گف کاری داری میخای بری یا نمیخای با من حرف بزنی گفتم نمیخام با تو حرف بزنم بعدم خدافزی کردم زنگ نزنم ینی؟ راس میگی شاید دوسم نداره دیگ

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
چرا آخه ؟

وقتی نمیخوادت چرا بری مطمئن باش تا الان یکی رو هم پیدا کرده اخه من نمیدونم چرا بعضیاتون ساده این چن سال عمرتو نو هدر میدین

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون