2777
2789
عنوان

مردی که شش سال باهاش بودم

1261 بازدید | 86 پست

من از ۱۸ تا ۲۴ سالگیم با اولین مردی که باهاش وارد رابطه شدم بودم و کلی جدایی و قهر و اشتی بود تو این ۶ سال ولی همیشه تهش بهم برمیگشتیم.....اما اینسری واقعی کات کرد چون دیگه ازم خسته شده بود و جایگزین پیدا کرده بود که من‌نباشم اون باشه و سرش گرم اون بود احتمالا ....با خیاله راحت اینسری منو ترک کرد....حالا الان یک ماه گذشته از اخرین چت مون و تو اخرین حرفش گفته بود ازم متنفره و حالش از من بهم میخوره...🙂کلا همش انگار ته دلم خالیه....بنظرتون برمیگرده یا پشیمون بشه؟ بنطرتون من حالم بعد چند ماه خوب میشه؟؟؟

من کاربری قبلیمو نتونستم دیگه واردش بشم از سال ۹۸ عضو نینی سایت بودم، جدید نیستم❤🌿برای همدلی و همدردی میام نینی سایت وقتایی که بی پناهم....

چقدر بوده سطح دوستیتون اگه چتو اینا کمتر احتمالشه برگرده

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام پشیمون نشه صدساله سیاه ، برو تاپیکا منو بخون به چه روزی افتادم دارم جدا میشم ، برو خداروشکر کن الان خودش رفت ، آنقدر این مسیر جدایی سخته اگر می‌دونستی الان ناراحت نبودی 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

منم از ۱۴ سالگیم با یکی بودم شیش هفت سالی میشه امسال سر ی چیز الکی بهم زدیم من بهش گفتم دیک نمیخام حرف بزنم باهات قط کن اونم حدی جدی رفت ینی حتی بعد این همه وقت یک ماهی میشه زنک نزده عذرخواهی کنه چون حق با من بوده دیک باهم حرف نزدیم😐همینقدر الکی بنظرتون بهش زنک بزنم خودم؟

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟
منم از ۱۴ سالگیم با یکی بودم شیش هفت سالی میشه امسال سر ی چیز الکی بهم زدیم من بهش گفتم دیک نمیخام ح ...

مگ عقل نداری دختر؟!😑😑

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

منم از ۱۴ سالگیم با یکی بودم شیش هفت سالی میشه امسال سر ی چیز الکی بهم زدیم من بهش گفتم دیک نمیخام ح ...

نه 

پشیمون میشی 

پسری که این همه مدت بی خبرمونده یعنی دوست نداره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

احتمالا برمیگرده چون رابطتون طولانی بوده اما تو دیگه قبول نکن اصلااا!چون جز آسیب ب روح و روانت و له شدن غرورت چیزی برات نداره و اون بازم میره 

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.