2777
2789
عنوان

طلاق یا زندگی

114 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خوبین 

خواهرانه راهنمایم کنید

من سه ساله ک عقدم خودمم واقعا خستم از این دوران 

خیلی مشکلات دارم 

فاصله سنی بین منو شوهرم 3 ساله

من ی اتفاقاتی افتاد ک براتون میگم اعتماد کم شد 

میرفتن بیرون ب من نمیگفتن تو گوشیش دیدم ک نصویری با ی نفر حرف زده و .....

من پریشب خونشون بودم با خوذهرش رفتیم امام زاده برای شام غریبان شوهرمم موکب زده بودن اونجا بود وقتی برگشتیم نبود زنگ زدم گفت امدیم ی دور بزنیم  این در صورتی بود چ من بهش گفتم شب بریم خونه ما گفت اخرشب میشه حال نداره 

تا دوباره دیشب دوبار بهش زنگ زدم رفتم پشت خط بار دوم حاشا کرد ک گوشیم شارژ نداره اشتباه فکر میکنی ی دعوایی بدی کردیم  من ی مشت قرص میخواستم بخورم ک مامانم رسید نزاشت و شوهرمم امد اینجا و ..... ما جوقعه ای ک باهم دوست بودیم ی شرایطی پیش امد ک اصرار کردم منو اگه دوست داری بیا خواستگاری و یبار تو بحث بهم گفت ک من نمیخواستم تو مجبورم کردی و این موند تودلم  دوباره دیشب تو دعوا کفتم میگه زورم کردی ارههههههه من ب زور امدم تو این خونه

خوذهرانه راهنمایم کنید

الان طلاق گرفتن بهتر از با ی بچه طلاق گرفتنه اگ نمیخواد بیخیالش شو چراباید اون حرفارو بزنه بگو برو درخواست بده تموم کنسم نیاز نیس هرروز این حرفارو بگی یا تموم میکنه یا بیشتر محبت میکنه بهش بی محلی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بده حرفایی ک تو دعوا میزنن و نمیدونه تا آخر عمر جیگر آدمو میسوزونه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
انقدر پی گیرش نباش فقط ازش دور شو بذار ترس از دست دادنت رو داشته باشه

دقیقا .. بعد دلتنگ بشه براه میاد .. معمولا جواب میده 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

وقتی داره بهت میگه با زور گرفتمت ینی خودت باید بفهمی ک موندن جایز نیس

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

به نظرم از هم جدا بشید. وقتی اعتماد از بین میره، دیگه هیچ چیزی جز دور باطل نمی‌مونه. شما فکر کن خودت رو توی یه رابطه‌ای که اطمینان نداری و همیشه احساس فشار می‌کنی، می‌خواهی بمونی؟ باید به خودت احترام بذاری و توی تصمیم‌هات به خودت فکر کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!