2777
2789
عنوان

نظرتون دامن برای بیرون چیه

161 بازدید | 19 پست

من خودم خیلی دوست دارم و توی شهرمون خیلیا میپوشن اما من میترسم بپوشم و ضایع باشم😂🫡

اندامم متناسبه نه اضافه وزن دارم نه کمبود وزن. قدم هم ۱۶۷ ایناس ولی نمیدونم بهم بیاد یا نه

به نظرتون قشنگ میشه؟ چی روی دامن بپوشم که قشنگ بشه؟ و اینکه چه رنگ هایی ست بشن بهتر دیده میشه؟ 

🤍.

اگه باد بیاد چی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه کوتاه نمیخرم که با باد بلند بشهاز اون طرف هم یه چیزی زیرش میپوشم لخت که نمیرم قربونت برم:)

منی م واقعا با شو. ر ت رفتم سر سری خداروشکر باد نیومد ،

الان فکر میکنم اگخ مبومد چی 😑😂