2777
2789
عنوان

فقط بیاین ی چیزایی رو بگم

277 بازدید | 0 پست

من دروغ نگفتم

دوس دارین اینم بترکونین چون خودم قصد ترکوندن خودمو دارم

اولین تاپیکم ک درباره نامزدمه گفتم ک نامزد دوستمه ولی ی دروغ گفتم نامزد دوستم نبود شوهر خودم بود اوناهم مشکلات خودم بود ولی محتواش دروغ نبود فقط اینکه نامزد دوستمه و اینکه من نامزدم دروغه..چرا؟چون دوس نداشتم کوچیک شم پیشتون و بتونم راحت مشکلاتمو بگم ..ولی امشب بااین کارم خودمو کوچیک کردم ..میدونستم اشتباهه ولی تاپیک زدم..

دومین چیز من ی دختر دارم ی سالشه تقریبا .. چون من یک سال و خوردیه عروسی کردم و ماه اول ناخواسته باردار شدم..کسایی ک منو میشناسن میدونن همه جا گفتم اینارو..

سومین چیز گفتم شوهرم گف بریم محضر ..من اسکل نیستم ک بخوام دروغ بگم ندونم ک یکسره نمیرن محضر..منظورم این بود ک  از فردا میره دنبال کارایه طلاق..

چهارمین چیز..باشه من دروغگو پشت هم تامیک بزنین ک دروغگو ام ولی به اعتقاداتم قسم ب جون دخترم قسم ب جون برادرم قسم به روح خالم قسم دروغ نبود حرفام..من فقط دردم خیلی بزرگ بود ک تاپیک زدم..من بقران ادمی نیستم ک بخاطر پربازرید شدن ی عده رو مسخره کنم ..این تاپیکم صرفا زدم ی تو این اوضاع داغونم کسی باز نفرینم نکنع ک دروغ گفتم..تروخدا حتی اگه ی نفرتون باور کرد برام دعا کنه خیلی محتاجم

هرکسی هم ک باور نمیکنه حرفامو حلالم کنه تروخدا نفرین نکنین ..من خیلی وضعم بده بدتر نشه

الان هم کلا از حساب کاربریم خارج میشم ..ک ی دروغگو بینتون نباشه

خداحافظ همگی

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐