2777
2789
عنوان

هعیی من چه بد شانسم

175 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من لوگو میسازم برا کسب و کار ها دیروز اولین سفارشمو گرفته بودم چقدر خوشحال بودم با جون و دل لوگو رو براشون درست کردم هر ایرادی گرفتن رفع کردم در نهایت کار رو تحویل دادم اما سین زدن دیگه جوابمو ندادن 😔چقدر ساده ام من که لوگو رو کامل بهشون تحویل دادم بدون بیعانه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره تجربه میشه از الان بدون بیعانه کار انجام ندی

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

دور سرت بگردم باید اول مقداری پول میگرفتی بعد همشو کامل تحویل میدادی یا وقتی ساخته بودیش چند تا کپی میگرفتی از شروی اون لوگویی ک واسه طرف فرستادی یه چندتا خط میکشیدی میگفتی نمونه نهایی این میشه ، اگه قبول دارین پول رو واریز کنید که نمونه کامل رو بدون اون خط خطی ها واستون بفرستم . بعد از واریز یکی از کپی هایی ک سالم بود رو میفرستادی واسش🧡حالا گذشته دیگه 🫂💖

ناراحتیت معنی نداره چون یه چیزی یاد گرفتی و نه تنها تو این کارت بلکه هیچ جای دیگه از زندگیت این اشتباه رو تکرار نمیکنی. شاید اگه الان این اشتباه رو نمی‌کردی یه جای دیگه که حساس تر بود این اشتباه رو میکردی و ضرر جبران نشدنی به خودت میزدی