2777
2789
عنوان

دعوای من و همسرم بیاید بگید من واقعا آدم قدرنشناسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه الان دعوا داره میگه تو ناشکری و قهر کرده . میگه پولِ مال تو ولی من اخلاق خوب میخوام نه پول ...

نمی‌دونم یک جورابی حق داره 

اما آیا تو منت میزاری سرش؟حس نمیکنی از اینکه تو بیشتر داری حسادت میکنه؟

حالا ببخشید پول زیادی هم نیست در این زمان و با ۲وخورده ای نمیشه زمین آن چنانی یا خانه ی خوبی خرید شاید یک ماشین بخرید

سه دنگ ،سه دنگ میگه اصلا نه .فقط باید به نام تو باشه. بقیه شو هم بخون

خب بگو تو اول حرف زدی گفتی هر چی بخرم با پول خودم میخرم الانم هر جور خودت میدونی من که از اول گفتم با هم پول بزاریم 

نمی‌دونم یک جورابی حق داره اما آیا تو منت میزاری سرش؟حس نمیکنی از اینکه تو بیشتر داری حسادت میکنه؟حا ...

عزیزم میدونم زیاد نیست منم از همین ناراحتم .که چرا باید برای این پول این کار و کنه.اونموقع که هیچی نداشت خونه ای که خریدیم و به نام من خرید .اما الان .....

نمی‌دونم یک جورابی حق داره اما آیا تو منت میزاری سرش؟حس نمیکنی از اینکه تو بیشتر داری حسادت میکنه؟حا ...

منت که من اصلا نمیزارم ولی از اخلاق حرص و جوشی اش بدم میاد.میگه تو دنبال فرصتی که اخلاق من و مسخره کنی ولی من واقعا همچین هدفی ندارم

عزیزم میدونم زیاد نیست منم از همین ناراحتم .که چرا باید برای این پول این کار و کنه.اونموقع که هیچی ن ...

بزرگ نکن موضوع را 

دوست داشت با این پیشنهادش بپری بغلش ماچش کنی نکردی اون کاری که انتظارش رو داشت ناراحت شده

منت که من اصلا نمیزارم ولی از اخلاق حرص و جوشی اش بدم میاد.میگه تو دنبال فرصتی که اخلاق من و مسخره ک ...

یک ذره مطابق انتظارات اون رفتار کن وهمه ما شوهرهامونو میشناسیم میدونیم چی رو دوست دارن یا نه 

انتظار داشته تو خوشحال شی بابت پیشنهادش اما شما خلافش رفتار کردی

خب پولاتون رو باهم مشترکا یک خونه بخرید و اجاره بدید اینطوری هم دارایی تون رو حفظ کردید هم یکجور کمک ...

ببین خونه و زندگی داریم و واقعیت به پول اجاره هم نیاز نداریم. اصلا شوهرم حوصله سر و کله زدن با مستاجر و نداره

.

فقط می‌خواستیم یه زمین بخریم برای سرمایه گذاری آینده بچه ها

بزرگ نکن موضوع را دوست داشت با این پیشنهادش بپری بغلش ماچش کنی نکردی اون کاری که انتظارش رو داشت نار ...

میدونی تنها چیزی که برام مهم نیست پوله .من اون اولش با دل و جونم گفتم پول من برای تو به نام خودت بزن . من اخلاق خوب میخوام

ببین خونه و زندگی داریم و واقعیت به پول اجاره هم نیاز نداریم. اصلا شوهرم حوصله سر و کله زدن با مستاج ...

خب دیگه بهترین کاره ، پس اگه نیاز به پولش ندارید تو روستا زمین بگیرید 

خواهر من نمیفهمم تو به شوهرت میگی حرص نخور برای سلامتی ضرر داره الان تو داری حرص چی رو میخوری؟پز زیر ...

واقعا حق داشت سرم داد و بیداد کنه . پز چی ؟ میشه بگی؟

بهش میگم حرص خوردن برای کاری که نمیشه پیش برد فایده نداره میگه باشه تو همه چی دانی