2777
2789
عنوان

خانوما خطرناک نباشه این لینک

102 بازدید | 9 پست

سلام ببخشید یه پیامک برام اومد نوشته بود حکم قضایی شما ثبت شد بعد لینک داده بود من لینک رو زدم الان پشیمونم خطرناک نباشه یه وقت...زدم روی لینک صفحه ای هم باز نشد

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 

این قدر پلیس فتا خودشو کشت باورم نمیشه هنوزم ادمایی مثل شما پیدا میشن 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قدر پلیس فتا خودشو کشت باورم نمیشه هنوزم ادمایی مثل شما پیدا میشن

آخه نوشته بود حکم قضایی شما ثبت شد

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
خب بزنه همش الکیه. پلیس فتا در این موردم فک کنم یا پیام داده بود یا حرف زده بود

استرس دارم یعنی چی میشه؟الان چیکار کنم

حالا چی بود تو سایت؟ سایت رسمی بود؟ 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مثلا مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله ای بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡