2777
2789
عنوان

شوهر شرکت نفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 86 پست
@_bored_‍

واقعا زدی😂

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

خیرهمچین موردی نمیخوام😂

مطمئنی؟ پشیمون میشیا

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم شرکت نفته چنتا خونه ماشین داره .واسه خواهرمم کار درست کرد تو پتروشیمی شده رئیس یکی از قسمتاش چند سالم هست از شوهرش جدا شده بابا مم همیشه به خودش بچش میرسه یه خونه هم بهش داده ولی به من و خواهر دیگم میگه من هیچ فرقی بین بچه هام نمیزارم 🙁 

این شرکت نفتیا فقط اینجا عزیزشدن یا واقعا روبورسن😅؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

جريان چيه همتون شوهر شركت نفتی ميخواين ؟:)

زندگی رویایی 

گشت و گذار 

خرید های الکی و گرون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یکی از فامیلامون مدیر شرکت نفت بود‌

درآمد خیلی توپی نداشت 

در حد یه خونه خوب و ماشین معمولی چینی داره 

با یه ویلا 

بگرد دنبال تاجر و پزشک اگه‌پول میخوایی 😹

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

خب با این اوصاف اگه حقوقشون اینقدر خوبه منم شوهر شرکت نفتی می‌خوام😁🤌

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

پدرم زیرمجموعه شرکت نفتخوبیاشم خوبه🤣🤣از همه بهتر کارت نفته

جاااان😍❤️❤️❤️خوبیاش که خیلی خوبه

کارت نفت چیه اونو در جریان نبودم😢

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یعنی اینکه یه مرد زندگی پدر بچه هاتون صرفا شرکت نفتی باشه کافیه !!!!!!!!!!

صرفا خیر ولی خب شغل معیار خیلی مهمیه

شاید برای بعضیا مهم نباشه

جاااان😍❤️❤️❤️خوبیاش که خیلی خوبهکارت نفت چیه اونو در جریان نبودم😢

😁😁

کارتیه که ماه ب ماه پول میاد و واسه خرید کردنه و قابل برداشت نیست

چطور بن خرید میدن؟ این کارته ولی

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋