داشتیم برای خرید پیراهن سر عقد میرفتیم و توی ماشین بودیم تنهایی که یهو دلم خواست بوسش کنم. لپش رو بوس کردم و اون سریع خودشو کشید عقب و من و هل داد عقب و عصبانی شد و گفت این چه کاریه که میکنی اگه تو آبرو نداری ما آبرو داریم!
حالا کِی؟ شب توی یه خیابون خلوت که نه عقب و نه جلومون ماشین بود. شما جای من بودید ناراحت نمیشدید؟ واکنشتون چی بود اگه جای من بودید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
نهایت قبلش میگفتی دلم میخواد بوست کنم حیف که تو خیابون میدیدی چی میگفت
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
معمولیه اما شکاک و بد دلم هست. مثلا مامانش وقتی از شهر خارج میشیم و میریم مسافرت زیر مانتوش شلوار نمیموشه و دامن کوتاه تا پایین زانو میپوشه. مامانش کنه هرکاری اشکال نداره اما رو من حساسن