2777
2789

داشتیم برای خرید پیراهن سر عقد میرفتیم و توی ماشین بودیم تنهایی که یهو دلم خواست بوسش کنم. لپش رو بوس کردم و اون سریع خودشو کشید عقب و من و هل داد عقب و عصبانی شد و گفت این چه کاریه که میکنی اگه تو آبرو نداری ما آبرو داریم!

حالا کِی؟ شب توی یه خیابون خلوت که نه عقب و نه جلومون ماشین بود. شما جای من بودید ناراحت نمیشدید؟ واکنشتون چی بود اگه جای من بودید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عقد نیستی. جدی فکر کن. طرف انگار مشکل داره.  دقیقا رمانتیک ترین لحظه اتون مثل گاو زد و خراب کرد 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چ بیشعور😐

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم وقتی حساس نکن این کارا و

نهایت قبلش میگفتی دلم میخواد بوست کنم حیف که تو خیابون میدیدی چی میگفت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اینا فقط جدل و بحث ننه باهاشون رو دیدن 

شبک‌و عاشقانه ندیدن 

واسه همینه . به خودت نگیر 

من باشم سکوت میکنم و سنگین رفتار میکنم 

و قطعا بعدا یک‌حال و احوالی ازش میگیرم تا بفهمه موشک جواب موشک 

از لحاظ اعتقادی چجوریه؟خودش خانوادش

معمولیه اما شکاک و بد دلم هست. مثلا مامانش وقتی از شهر خارج میشیم و میریم مسافرت زیر مانتوش شلوار نمیموشه و دامن کوتاه تا پایین زانو میپوشه. مامانش کنه هرکاری اشکال نداره اما رو من حساسن