2777
2789

بیهوش چرا مگه فقط بی حس نمیکنن

از کی تا حالا واسه دندون بیهوش میکنن واسه عمل شنیده بودم ولی واسه دندون نه 

فک کنم همین چند وقت پیش سر همین قضیه تو تبریز ی دختر فوت شد

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بیهوش چرا مگه فقط بی حس نمیکنناز کی تا حالا واسه دندون بیهوش میکنن واسه عمل شنیده بودم ولی واسه دندو ...

اره متاسفانه. والا دندونپزشکان برای راحتی خودشون بیهوش میکنن، منم از همین موضوعدمیترسم. ولی دندون پسرم هم  آبسه میکنه. پیش دکتر علی وفایی بردیم بدون هیچ تردیدی گفت بابیهوشی میشه انجام داد، اخه دندون عقبی ها هم نیستن که کار سختی باشه. دندون جلویی ها هستن، اونم پرکردن نیس، بایدبکشن، فقط چون سرشون شکسته یدره داخل ریشون مونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه. والا دندونپزشکان برای راحتی خودشون بیهوش میکنن، منم از همین موضوعدمیترسم. ولی دندون پس ...

ای بابا 😦

عجب وضعی شده نظارت درست حسابی که نباشه و مملکت هرکی به هر کی باشه همین میشه دیگه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡