2777
2789
عنوان

غسل کردن لطفاً بیاین هرکس بلده

157 بازدید | 16 پست

سلام خانما بعد از رابطه غسل کنیم  و بعد از حمام چند ساعت بعد ترشح یخوردع بزنه بیرون غسل باطله؟ینی دوباره باید غیر کنیم ینی بعد از حمام. و چند ساعت بعدش

ترشح طبیعی؟ یا مایع منی منظورته؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه بعدش کمی صبر کنی و کمی ایستاده باشی مثلا همینقدر که لباساتو بر داری و اب بخوری و بری حمام که اونجا هم ایستاده هستی حتما هر چی بوده میاد بیرون و دیگه فکرشو نکن درست و صحیحه حالا میان میگن زنگ بزن و بپرس گوش نده راحت باش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نمی‌دونم والا فقط می‌دونم یک آب کس دار سفیده متاسفانه شخیص نمیدن اینارو

قربونت اب کش دار رنگ سفید یا بی رنگ و شفاف ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .