2777
2789
عنوان

کسی رو میشناسید فرهنگیان تجربی قبول شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 20 پست
پس چقد راحتهخودت هدف دیگه ای نداری؟ رشته های دیگهپیرا هارو نیاوردی؟ چجوری هوش رو 70 درصد زدی،از قب ...

اره راستش کاری نداره تازه اگه بخونی که تراز فرهنگیانت خیلی میره بالا دوست من دانشجو بود اصلا کلا دو ماه خوند تراز فرهنگیانش شد 9500 

چرا من اصلا نمیخوام برم فرهنگیان بخاطر مامانمه فقط 

در حد همین که چند بار تو گوگل تست هوش حل کرده باشم ولی در کل هوشمم بد نیست تنبلم ولی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راستش کاری نداره تازه اگه بخونی که تراز فرهنگیانت خیلی میره بالا دوست من دانشجو بود اصلا کلا دو ...

من خیلی استرس دارم و میترسم

ورودی دوازدهمم هی میگم هیچی نخوندم من دیگه تمومم و اینا

منم مامانم دوس داره قبول شم و خودمم پیگیرم ولی فک میکردم خیلی سخت و رویاعه..درسم بد نیس ولی اهمال کارم مث چییی

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

من خیلی استرس دارم و میترسمورودی دوازدهمم هی میگم هیچی نخوندم من دیگه تمومم و اینامنم مامانم دوس دار ...

نه بابا من خودمم خیلی تنبلم واقعا هیچی نخوندم با اینکه پشت موندم یکم تلاش کنی حتما میشه حتی بهترم میشه و اگه هدفت فرهنگیانه که منابع فرهنگین و تست هوشم کار کن حتما

من خیلی استرس دارم و میترسمورودی دوازدهمم هی میگم هیچی نخوندم من دیگه تمومم و اینامنم مامانم دوس دار ...

و اینکه امسال حتما پیگیر بسیج و پیشتازان و مسابقات فرهنگی باش و تا جایی که میتونی امتیاز جمع کن چون برا مصاحبه مهمه

و اینکه امسال حتما پیگیر بسیج و پیشتازان و مسابقات فرهنگی باش و تا جایی که میتونی امتیاز جمع کن چون ...

باش ممنونم از راهنمایی هات موفق باشی عزیزم:) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.