میخوام بدونم تراز کل که بعد مصاحبه و نهایی بدست میاد تا چقدر قبول میشه تراز کنکور نمیگمااا
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
میشه بدونم چکار کردی و دعوت به مصاحبه شدی؟ معدل نهاییت چند شده و ترازت چنداگه از الان شروع کنم ۴۰۵ ف ...
من فقط دعوت شدم فعلا
منابع فرهنگیان رو بخون ترازت بالا باشه مال من زیاد بالا نبود
هوش و استعداد از کجا تمرین کردی که ۷۰ درصد زدییی داری جدی میگی واقعی؟ بعد کنکور تجربی هر درسو اگه چن ...
بخدا از هیچ جا من اصا میخواستم پاشم مراقب گفت نمیشه باید بشینی
اره والا چرا الکی بگم
درصدام اینا بود زیست 35 شیمی و فیزیک و ریاضی و زمین حدودا 22 تا 25
نمیدونم بنظر من که نه اصلا رویا نیست چون واقعیتش من اصلا هدفم فرهنگیان نبود خیلی همونجوری نشستم و سوالش برام جال بود حل کردم الانم به اصرار مامانم برا مصاحبه پیگیرم