2821
2789

بچه ها حالا که محرومیت در کنکور واسه دانشجو ها هس چیکار کنم؟ ترم ۲ علوم آزمایشگاهی هستم و خب نمیخوام. کاش دوباره کنکور بدم برا پزشکی دندان. 🥲

از مشاوره ها پرسیدم اکثرا میگن باید قبل ثبت نام کنکور انصراف بدی.👀 بعضیا هم میگن بزار فارغ‌التحصیل شی بعد کنکور بده. 

قبلا بابام اصرار داشت پشت کنکور باشم برای رشته تاپ ولی اصرار کردم و بابام علوم آز رو آخر انتخاب رشته زد که بتونم تا دکترا ادامه بدم که آزمایشگاه تاسیس کنم و دکتر باشم. ولی حالا تصمیمم عوض شده دلم راضی نیس که رشتمو ادامه بدم، میخوام دوباره کنکور بدم.🙂 همش همیشه دوست داشتم پزشکی یا دندان بخونم حالا دانشگاه حسرت دوستام میخورم روز و شب فکرم پزشکی دندانه. همه دوستام رقیبام همه پزشکی دندون قبول شدن تنها من موندم و آرزوهای بچگیم که همیشه پزشکی دندون قبول شم.🫠

دست دو نفره

یک لحظههه من سوال دارم 

یعنی پارسال قبول شدی علوم از ؟

خوب رتبت و ترازتو بگو

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگاه بنظرم یک چند مدت امتحانی بخون در حد دوماه اگر دیدی واقعا تونستی مداوم بخونی برو انصراف بده کنکور بده حسرت به دل نمونی رگرنه اگر نتونستی بیخیال شو

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

رتبه ام ۷ هزار ترازم ۸۵۰۰روزانه علوم آز

تراز نهایی و خود کنکورت چند بود؟

منطقه چند بودی که ۷هزاررداد بهت 

دانشگاهت تیپ چنده

بیخیال شوواقعا فکر میکنی توپزشکی و دندان چی هس که تو ازمایشگاه تیس؟

آخه آرزوی بچگیم بود الان گاها تو دانشگاه اطرافیانم رو می بینم حسرتشون می خورم گاها تو اتاق گریه می کنم که من هم میخوام پزشک یا دندانپزشک شم🥲

دست دو نفره

نه بدون انصراف هم میتونه کنکور بده

فک نکنم

آخه آرزوی بچگیم بود الان گاها تو دانشگاه اطرافیانم رو می بینم حسرتشون می خورم گاها تو اتاق گریه می ک ...

تو که رتبت هفت هزار بود چرا نرفتی پزشکی تعهدی با پرستاری ؟ پرستاری باز کارش یکممم نزدیکه به پزشکی باز به رویات نزدیک نری بنظرم

میشه دیدم که میگم اگه قبول شد میتونه بره انصراف بده اکه قبول نشه مشکلی پیش نمیاد

اون مال سال ۴۰۲ بود 

از پارسال سال ۴۰۳ دقیقا گفتن هر کسی دانشجو باشه نمیتونه بیاد کنکور بده روزانه البته 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز