2777
2789

با عرضپوزش از استارتر عزیز این متن مربوط به تاپیک شما نیست لطفا نخونید❤🙏

@delbaraneeehhh‍ 

ای وای عقب مونده تویی🤣🤣🤣
آیدیتو یادم رفته بود وگرنه بازت نمیکردم بترکی🤣🤣🤣
عقده ای معلومه حرفام تا رو استخوات سوزوندتت که بعد از چند روز هنوز جلز ولز میکنی🔥🤣👌
برو بشین تو آب سرد🤣🤣🤣🤣
قربون وجود مادرشوهرت🤣🤣🤣
خدا خوب قلب سیاهتو شناخت به سزای عملت رسوندت سیاه قلب فرشته ی عذابت جلو چشمته🤣🤣
 از مادرشوهرت و شوهرت گرفته تا مادر و خاله و شوهر و بلایای طبیعی زدن تو سرت بایدم عقده ای بشی بدبخت😁
سزارین پرعوارض و بچه های شیطون یعنی خدا هم میزنه تو سرت فقط🤣
فقط چرا انقد ترسویی... هاتو میخوری بعد تاپیکتو قفل میکنی؟؟🤣
یعنی تا یه هفته میتونم به سوزشت بخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
منم اضافه شدم به بلایای زندگیت🤣🤣🤣🤣
عمرت رو عمر مادرشوهرت🤣 فداش بشی🤣💔
سلامم رو به خدمتشون برسون بگو دعاگوشون هستم😘🤣
آیدیتو به ذهنم میسپارم دیگه... خوریاتو باز نمیکنم🤣🤣🤣🤣
بای بای جزغاله له و لورده🤣😘

راستی هر حرف مفتی زدی به خودت برگرده انگار به خودت میگی میمون😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@delbaraneeehhh‍ 

در ضمن به دعای گربه سیاه بارون نمیاد معلومه دهنت کثیفت زیاد به نفرین باز میشه که همش به خودت برگشته که عاقبتت شده مثل عاقبت یزید به اصطلاح اگه دعات گیرا بود عاقبتت مثل عاقبت یزید نبود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@delbaraneeehhh‍ در ضمن به دعای گربه سیاه بارون نمیاد معلومه دهنت کثیفت زیاد به نفرین باز میشه که هم ...

پیام دومت رو‌خوندم. اولی زیاد بود. حرف مفت زیاد. حالت رو‌پرسیدم که بهتری یا نه بی لیاقتِ وراج. 😉 خدا امثال تورو درس عبرت میکنه عاقبت. یه روزی با دل شکسته سر رو به ضریح بذاری و‌اشکات بند نیاد. اخرین بارن باشه پیام میذاری و دهانِ بیمارت رو‌باز میکنی و زباله های درونت رو بیرون میریزی. تویی که هنوز شعورت نرسیده زیر هر پستی، اگه مخالف بودی حق نداری فاز مشاور برداری ندونسته ماااا مااا کنی. برو بچه. ۴۰ ساله که شدی حالت بهتر از الانت نخواهد بود مریض روانی. خدا نگهدار اعصاب اطرافیانت باشه از شر تو آدم پلید بیذات. نبینم دیگه پیام بدی. خداحافظ.

@delbaraneeehhh‍ در ضمن به دعای گربه سیاه بارون نمیاد معلومه دهنت کثیفت زیاد به نفرین باز میشه که هم ...

فقط چون زخم زبون زدی جوابت رو‌تند دادم. و تکرار میکنم: هر آدمی که حرف کسی رو به رخش می کشه الهی درد اوار شه تو زندگیش. دیگه گم شو و منشن نکن غربتی بدبخت.