2777
2789
عنوان

لیفت گونه یا آنزیم😐

99 بازدید | 21 پست

بیایید دیگ بگید چیکار کنم

ژل گونه پارسال زدم حالا یخرده شل شده خوشم نمیاد میخوام انزیم بزنم تخلیه کنم بنظرتون لیفت گونه انجام بدم یا آنزیم بزنم کلا بره کدوومش؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انزیم بزن بره

چندوقت پیش لبامو انزیم زدم

الانم میخوام گونمو انزیم بزنم فکرکنم درحد نیم سیسی گونم ژل داشته باشه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

انزیم بزن برهچندوقت پیش لبامو انزیم زدمالانم میخوام گونمو انزیم بزنم فکرکنم درحد نیم سیسی گونم ژل دا ...

یعنی میکی مطمعن باشم آنزیم بزنم؟؟

عوارض نداره؟؟

صورت بهنوش طباطبایی خوشم میاد گونه درحد نیم سی فقط خوبه 

یجوری شده خوشم نمیاد هنوزم نرفته مونده جذب نشده خیلی اونوقتا ژل رو ژل میزدم الان پشیمونم موندم چیکار ...

حالا من دارم خط اشک در میارم موندم ژل بزنم یا نه کلا از تزریق مواد خارجی به بدنم میترسم😂

حالا من دارم خط اشک در میارم موندم ژل بزنم یا نه کلا از تزریق مواد خارجی به بدنم میترسم😂

من اگ آنزیم بزنم فیلر زیر چشم میزنم خط خنده هم میزنم یه طرف صورتم هس چون رو بالش میخوابم😹😹 لبامو هم بخرده لیفت میکنم اینجوری نچراله تعقیر کوچیک