2777
2789

من قبلاً کراتین کردم خوب بوده موهام  دونه  های موم ضخیم هستش وبلندیشم تا پایین کمرمه  ، حالت خود موهام فره تا حالا هم رنگ نکردم 

الان پروتئینه کنم از نظرتون بهتره یا کراتین 

می‌خوام موهام قشنگ بشه اگر کمی هم موج داشته باشه مشکل ندارم اما وزی موهام از بین بره 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروتئین یک ماه بیشتر رو موهات نمی‌مونه پروتئین و بوتاکس هردو ترکیبی بگو واست انجام بده من انجام دادم ...

واقعاً ؟

یعنی ماندگاریش تا این حد کمه 🤦🏼‍♀️

پروتئین و بوتاکس  ترکیبی چطوره شرایط نگهداریش ؟مثل کراتین می مونه ؟

آخه واقعاً یکسال خیلی ماندگاری کمی هستش اونم برای ۲۰میلیون هزینه 😮‍💨

واقعاً ؟یعنی ماندگاریش تا این حد کمه 🤦🏼‍♀️پروتئین و بوتاکس ترکیبی چطوره شرایط نگهداریش ؟مثل کراتی ...

بله 

ماندگاریش فوقش یکماهه هرکس گفت بیشتره میخواد پول بزنه به جیب 

دقیقا مثل کراتینه صافیم ۷۰.۸۰ درصد صافی داره من راضیم 

منم موهام موجی بود و وز

۲۰میلیون چخبره؟ 

کراتین هم ماندگاریش ۱ساله 

بله ماندگاریش فوقش یکماهه هرکس گفت بیشتره میخواد پول بزنه به جیب دقیقا مثل کراتینه صافیم ۷۰.۸۰ درصد ...

والا دوسال پیش کراتین انجام دادم موهام اصلا ریزش نگرفت 

ولی خب کوتاه تر بود ۱۲گرفت الان میگه موهات خیلی پر و بلندتر شده دلار هم گرون شده همین قیمت میشه 

میترسم برم یه جا انجام بدم ارزون تر باشه اما موهام ریزش بگیره 

من سالها تو کار کراتینم..برند مهمه اینکه کراتین باشه یا پروتئین مهم نیست..تو تلگرام سرچ کن آموزش کراتین،آنزیم و اسکراپ کف سر یه کانال میاد عکس دوتا دختر یکی مو صاف یکی فر رو پروفایله روش نوشته از رطوبت صاف ها فر میشود با ویگونا فر ها صاف میشود ..بهم پیام بده من راهنماییت کنم

والا دوسال پیش کراتین انجام دادم موهام اصلا ریزش نگرفت ولی خب کوتاه تر بود ۱۲گرفت الان میگه موهات خی ...

نه عزیزم من همین حدودا یک ماهی میشه انجام دادم بوتاکس و پروتئین ۸۰۰ موهامم خیلی پر بود 

خداروشکر ریزش ندارم 

۱۲ زیاد گفته بهت