2777
2789

توجه بفرمایید ⬇⬇⬇

هیچی عزیزانم 😆فقط خواستم بگم کمتر از ۳۰ روز دیگه وارد سال ۹۷ میشیم و ما هم 

عنوان طلایی  (کاربر قدیمی) رو دریافت میکنیم  

دیگه حرف مون برو داره 😆

دوست عزیز ک خاموش میخونی تا مهلت داری ثبت نام کن و ب جمع ما قدیمی های جدید بپیوند😆نگی نگفتم 😐😆

باشد ک رستگار شویم 😄😃

از الان ی حس خاصی دارم 😌😎

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چه چیزا که فکر میکنین

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
حقته همون قل مراد صدات کنم😂 اینجوری قدرمو میدونی😂😝

نه بهار صدام کن   بعدشم قرار بود تو خصوصی فقط ارغوان صدا کنیا یادت رفت😉فدات شم بیخیال ارغوان و اینا 

ماشینم خوبه ب در و دیوار نزدیش که  

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

استارتر از اول بهمن تو فکرشم😂😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
نه بهار صدام کن     بعدشم قرار بود تو خصوصی فقط ارغوان صدا کنیا یادت رفت😉فدات شم بیخیال ا ...

😒😒حالا هی اینو بکوب تو سر من با این خنگیم😂😂

ماشینتو دادم دست عاقایی😐 ببره کارواش تمیز شه😻😻😻🙈🙈🙈😂😂😂