2777
2789
عنوان

اینجا وکیل داریم که کمکم کنه

85 بازدید | 16 پست

یه ابلاغیه اومده برام دونفر برای کلاهبرداری و معامله غیر مشروع شکایت کردن و نوشته در صورت عدم حضور حکم جلب میگیرن

کلا برای یه استان دیگه هست و اصلا همچین کسایی نمیشناسم و هیییچ معامله ای نداشتم میشه لطفا اگه اطلاع دارید راهنماییم کنید که باید چکارکنم رفت و آمدم خیلی سخت و هزینه بر هست واقعا

احتمالا پا پوشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زده عدم حضور جلبه، باید بری . برو با ادله و مستندات دفاعیه خودت رو انجام بده و بگو که اصلا اونا ...

خب من چجوری باید ثابت کنم نمیشناسم اصلا هیچوقت همچین جایی نرفتم بلد نیستم باید چکارکنم

اول چک کن عدل ایرانه

ذوما برو دفتر خدمات قضایی شهرت بگو سیستمی یه لایحه برات بفرستن که در حریان نیستی یه شهر دیگه ای هزینه رفت اومد نداری ایتا رو 

ببین تصمیم شعبه چیه

این جلب که زده یعنی اگه نری برای توضیحات میان میبرنت احتمالا دعوای بوده چیزی به عنوان مطلع اون دونفر احضارشدی نترس 

من حقوق خوندم واردم چیز خاص ترسناکی نیست لایحه الکترونیک بده میتونی یه وکیلم ازهمون شهر بگیری بره شعبه ببینه چی بوده داستان

یعنی چی

وقتس شخصی با کسی دشمنی داشته باشه

براش الکی دردسر درست میکنه که میشا پاپوش 

اتفاقا برید ببنید چیه اگه الکی بود میتونید از طرف شکایت کنید 

که وقتتون رو گرفته 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
آخه اصلا نمیشناسم ما یه استان جنوبی هستیم اونا شمال

با شماره مرکزش تماس بگیر بگو که این مسئله مربوط به من نیست