2777
2789

سلام خانوما وقتتون بخیر

من نزدیک ۴ماهه خدا بهم بچه داده و یکم رو روال افتادم و میبینم چقدر انگار خونه به یه خونه تکونی اساسی نیاز داره ولی درست وقت نمیکنم بیشتراوقات دستم به بچم بنده هی میگم حالا ولش کن این دوران همینطوره و خونه همه همین وضعه (نه که خونه م آشوب باشه ها مثلا دلم میخواد توکابینت هاروتمیزکنم و آشپزخونه رو بریزم بیرون و...)ازیه طرفم دلم میخوادهمه جا برق بزنه

میخواستم ببینم شماچیکارمیکنید؟به یه تمیزکاری سطحی بسنده میکنید؟واقعا گاهی زورکی غذاهم میپزم

بابا ول کن برق زدن کابینت ها رو.!!! 

بیخیال

همین که خونه مرتب باشه و به بچه برسی و غذاتم اماده باشه کافیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم ۱۰ ماهشه هنوز نتونسم اونجور ک میخام خونه رو تمیز کنم . اگ‌کسی باشه بچه رو نگه داره یا ب یه نفر بگی بیاد تمیز کنه خوبه 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

وای خونه تکونی رو بزار برا عید یاهم خورد خورد انجام بده امروز یه کابینتو بکن فردا اون یکیو...منم بچم ۱۱ماهشه یعنی امروز خونه رو جارو زدم سرامیکارو برق انداختم دیدم همه جا شربت ریخته😪

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من یک نوجوان و یک نوزاد هفت ماهه دارم شاغل هم هستم صبح و عصر سر کارم هفته ای سه روز تقریبا

روزایی که خونه ام هر وقت بچه می‌خوابه استراحت میکنم

فقط به غذا پختن و شستن لباس و ظرف میرسم

چند بار کمکی آوردم ولی حتی بیاد هم باز خسته میشم چون پا به پاش کار می کنم 

همین لحظه خونه ام ترکیده از به هم ریختگی

سعی می کنم سخت نگیرم

الویت سلامتی خودت و بچه و تغذیه سالم و استراحت باشه 

همسرتان باید مسئول تر باشن که متاسفانه همسر من با تولد بچه خودش هم کودک شده دائم درخواست داره جایی بیار میوه بیار غذا میخام و...

حالا بهتون بگم من کل بارداری و اوایل زایمان و کل نوزادی بچه ام دائم مهمون هم داشتم .اونم میان شب می‌مونن 

خیلی غصه میخوردم که خونه رو در تمیزی صد در صد نمیبینن

اما دیدم غصه و عصبانیت من ار بی درکی دیگران فقط خودمو اذیت می کنه گفتم به درک لابد لیاقتشان اینه اینجوری پذیرایی شن 

تازه بعد تغذیه و استراحت الویت ام نوجوانم هست بعدش هم کارم آخرین الویت تمیزی خونه است چون واقعا کار یه نفر نیست همه باید مسئول باشن