2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

79 بازدید | 10 پست

نامزدم یه هفته اس عصرها سرکار نمیره و از عصر تا شب بیکاره از همون اول هفته عصرا فقط با رفیقاش برنامه می چید منم بهش پیام دادم باهاش دعوا کردم گفتم خیلی ولویی هستی اونم جواب نداد خواست بیاد پیشم گفتم نیا فرداشم پیام داد من خیلی سرد جواب دادم اونم دیگه چند روزه پیام نداده..من اصلا نمیخوام برای خودش ول باشه با رفیق بچرخه چیکار کنم به نظرتون پیام بهش بدم؟ از اوضاعش خبر بگیرم یا یه کاری ازش بخوام یا پرقدرت قهر بمونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تند رفتی اول اینکه نامزد هستین و هنوز ازدواج نکردین میتونستی بهتر عمل کنی و بجاش از راه های مثل گفتگوی سالم و اینا مشکلتون حل کنی عزیزم در ضمن همه آدمها بخصوص مردها براشون سخته یه دفعه تفریحات مجردی رو کنار بزارن و این کم کم باید صورت بگیره و حتی در دوران تاهل هم گاهی زن یا مرد نیاز داره با دوستان خوب و کسانی که واقعا مشکل رفتاری ندارن درارتباط باشه ولی کم وبه جاش شما تفریحاتی بازوجهایی که مثل خودتون تازه عروس داماد یا نامزد هستن رو جایگزین کنید این شما پرخاش میکنید اون رو از شما دور میکنه و فکر میکنه میخایید کنترلش کنید شما خودتم دوست نداری گاهیبا دوستات بیرون بری؟

به نظرم تند رفتی اول اینکه نامزد هستین و هنوز ازدواج نکردین میتونستی بهتر عمل کنی و بجاش از راه های ...

سه ساله ما عقدیم عزیزم کلی حرف هم زدیم اما حالیش نیس اون روز هم از صب تا اخر شب با رفیقاش بیرون بود اخه به نظر شما این رفتار منطقیه؟

به نظرم تند رفتی اول اینکه نامزد هستین و هنوز ازدواج نکردین میتونستی بهتر عمل کنی و بجاش از راه های ...

به نظر شما در هفته چند بار باید یک مرد تفریح داشته باشه؟ این هرروز بعد از کارش میره پای قلیون و پاسور

به نظر شما در هفته چند بار باید یک مرد تفریح داشته باشه؟ این هرروز بعد از کارش میره پای قلیون و پاسو ...

خب عزیزم شما الان ازدواج نکردی میتونی قاطعانه بدون دعوا بگی این درست نیست و اگه نمیتونه اینو بزاره کنار تو در تصمیم ازدواجت صرف نظر کن و بهش بگو این کارو میکنی شما نامزدین الان نه عقدی نه متاهل پس اگه نتونست بخاطر تو رفتارشون درست کنه کلا بزارش کنار