2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپو بچه چ کار میکنه عزیزم ? برای ریزش مو هم خوبه?

هم نرم میکنه هم چون مواد شیمیایی اصلا نداره از اسیب و زبری موهات جلوگیری میکنه.بعدشم اره دیگه ریزش و کم میکنه چون ب هیچ عنوان مواد شیمیایی نداره.من باردارم ب خاطر هورمونام شدیدا موهام دسته دسته میومد الان 6ماهه شامپو بچه میزنم دیگه طبیعی شده ریزشم 

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
هم نرم میکنه هم چون مواد شیمیایی اصلا نداره از اسیب و زبری موهات جلوگیری میکنه.بعدشم اره دیگه ریزش و ...

ممنون گلم ،ان شاءالله با سلامتی زایمان کنید و نی نیم سالم و صالح باشه😍

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
ممنون گلم ،ان شاءالله با سلامتی زایمان کنید و نی نیم سالم و صالح باشه😍

مرسی عزیزدلم از دعای قشنگت.موهاتم مبارک باشه خانومی😘😘😘😘😘اگه دیدی زبری شدیده روغن نارگیل هم خیلی زیاد نرم میکنه در عرض چند روز.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...