سلام پسرم ۷ سال تموم کرده ۸ ساله میشه مثلا میاد میگه ذهنم بهم میگه خدا کنه مامانت. بمیره یا ذهنم به امام حسین فحش میده میگه خدا را شکر که شهید شده یعنی چی این چجوری میشه همچین عذاب وجدان هم میگیره کنگو
باران هم ک باشی برای کاسه های وارونه کاری نمی توان کرد خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس
اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟
بچه منم یه وقتایی اینطور میگه من میگم سعی کن از این فکر ها نکنی فکرت و جای دیگه ببری
چند سالشه بچتون معلم پسرم سوال کردم گفت طبیعیه و یک مرحله از رشد بچه هاست همه هم هستن گاهی بروز میدن گاهی نمیدن دخترا ۸تا ۱۱ پسرا ۷تا۹ بعضاً کمتر بیشتر
باران هم ک باشی برای کاسه های وارونه کاری نمی توان کرد خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس